Navštíveno 1194x

Prodám Nikon D70s.
Zn: po mě:-)
tzn: letos v březnu výměna uzávěrky v Nikon praha (ačkoliv jsem požadovasl výměnu zrcátka, omylem mi vyměnili celou uzávěrku i s řídící elektornikou :-) a k tomu zrcátko a matnic = mám nový foťák:-) Od té doby pořízeno asi 1500 snímků.
Přístroj nenese sebemenší stopu po užívání, není na něm nic, co by se mu mohlo vytknout, kromě stáří (2006/7). Samozřejmostí krytka těla, manuál a orig. obal.
Dále: špičkový teleobjektiv Nikkor 80-400 3,5-5,6 VR (PC asi 51.000,-) Absolutně v pořádku, byl koupen u Foto Škoda jako bazarový kus v roce 2008 za cenu 39.000Kč. Perfektní kresba! Dopručuji si přečíst recenze, aby byl kupující obeznámen, "do čeho jde".
Oba přástroje prodávám z důvodu, že mi leží doma nevyužité (v létě jsem pořídil D300s a domníval jsem se, že se zrcadlovkou budou fotit mé ratolesti, nicméně "kompakt je kompakt" .-)). Za utržené peníze si chci dopřát lepší objektiv, než můj původní setový od D70s (nikkor 18-70 3,5-4,5G-ED), který bude brzy také k prodeji (až koupím svůj jiný).
Ještě podotknu, že baterie v fotoaparátu je ve špičkové kondici a rozhodně ji mnečeká v dohledné době nutnost výměny. Samosebou orig. nabíječ.
O ceně jsem ochoten jednat, akle představa je:
Nikon D70s - tělo + příslušenství: 6000,-
Nikkor 80-400: 28.000,-
Na prodej nespěchám, vše si může zájemce přijet odzkoušet a popřemýšlet, předvedu fotky...
Kontakt: tel: 603 862 052 nebo mail zdeny60<+>seznam.cz
Je možná i výměna objektivu - vzal bych současný stabilizovaný Nikkor 17-80 + váš doplatek.
Teda Zdeny, to sklo musí bejt fakt super! Na D7000 po přepočtu na konci 600mm musí bejt masakr. Ale ta částka je bohužel takhle po vánocích trochu mimo možnosti :o(
Njn, je to dražší, no :-) Jinak nejlevnější se dá pořídit v nějakém web shopu za asi 43.000.

28.12.2011, 08:17 |
Bucci tohle sklo sem měl půjčený z půjčovny ve Foto-škoda... a musim říct, že na to jakej má rozsah a že s crop factorem fakt končí na 600mm je to luxus záležitost, navíc musim říct, že za moc pěknej peníz

28.12.2011, 11:08 |
323Marty | Upraveno: 2011-12-28 11:10:46
Myslim, že o té ceně by se ještě mělo dát jednat :o)
[ Link ] Nerad bych sem zatahoval debatu na téma jak může vypadat zboží z druhý ruky vs. zboží od Zdenyho :o))) ale je v tom řekl bych tak 10.000 rozdílů :o( A to je to skoro rok starej inzerát.
Marty: Ten,co si sem dal, tak má horší světelnost,jak ten od Zdenyho,ne? Takže ta cena je podle mě ok
To, co napsal Zdeny je překlep.
Pravda - jde o překlep. Jde o ten samý objektiv, co je v linku. Rozdíl je "jen" v tom, že ten můj je ve stavu NOVÉHO kusu. Nicméně, jisté dohodě se i tak nebráním, já jej v podstatě nevyužívám, takže kdo má zájem, jsem nakloněn se dohodnout:-)
PS: propátráním zahraničních bazarů moje cena není nereálná:-)Ale je to jen o domluvě a zájmu potenciálního kupce.

28.12.2011, 12:53 |
petis Me by spíš zajímalo proč vždy když je nějakej inzerát musí se prohladávat celej net a najít nejnižší ceny.
V inzerátu je sice za 17k ale tím to končí. Patrně se za tu cenu už nesežene. Takže Zdenyho cena myslím ok.
Zdeny, omlouvám se za OT.
Prohledával sem celej net, protože Zdeny psal, ať si najdem na to sklo recenze. Hledal sem recenze, nikoli o pár stokorun levnější inzerát. Pravdou je, že o desítku levnější mě taky zaskočilo a mám na to spoustu vlastních názorů... Vzhledem k tomu, jakou tady má Zdeny pověst "magora" mě velmi podobného, tak stokrát raději koupim sklo od něj a budu se ho snažit ukecat s cenou, než vyhodit dvacítku voknem, protože nějakýmu blbci někde spadnul a teď se ho chce zbavit. Každopádně OT je to od začátku, protože 28, ba ani 25 prostě na to sklo nemám :o( Kdybych je měl, nic bych tu už dva dny neřešil :o))))
Tak vypadá to, že mlhy brzy přejdou a bude hezké světlo. Foťák s objektivem jsou nachystány a v TOP stavu! :-)