Kompletni fotogalerie zde
[ Link ] Prodám toto závodní elektro rc auto se (skoro) kompletním příslušenstvím - auto je koupeno nové v čr, první majitel Martin Kořínek (výhradní dovozce Xray a Hudy do ČR), který s ním v roce "09 vyjel první místo na MČR v kategorii 13.5, následně jsem ho zakoupil já a odjel s ním dva asfalt závody v roce 2010 + jeden koberec v zimě (na začátečníka imho velmi slušně:), načež celý rok 2011 auto stálo na skříni:( je ho škoda ničit někde venku na parkovišti a na závody nebyl čas..
Auto je v naprosto špičkovém stavu, absolutně nic mu nechybí, má mnoho tuning dílů - viz foto, z hlavy vzpomenu titanové šrouby, zánovní lipol plato.. Jen by chtělo asi pořádně promazat po tom stání..
Je vybavené špičkovou elektronikou - motor LRP Vector X12 17.5T (PC 2tis), regulátor Tekin RS + Tekin Hotwire pro programování a stahování aktualních firmware přes komp (PC ca 6,5tis), závodní servo Savox. K autu přídám dvě tréninkové lipolky 2S - jedna závoodní Corally (PC 2tis) + jedna Turnigy china. Měl jsem ještě špičkovou zánovní Bionic baterku, ale tu nějak nemůžu dohledat:(
Součástí nabídky je mnoho příslušenství k závodění - batoh na přenášení RC onroad desetin Hudy (PC 2,5tis), Hudy štelovací podložka, Integy štelovací stanice (odklony, sbíhavost etc..), Hudy měřidlo světlé výšky, Xray mastidlo na pneu na koberec, Hudy paska,spousta náhradních dílů na Xray a nejake dalsi drobnosti..
Dále přidám 5x karoserii - 3x Protoform (1x Lexus závodní pokerový individual:) + 1x tréningáč , 1x starší Mazda) + 2x china (1x nikdy nejeté BMW + 1x Mercedes zatím nelakovaný).
Dále dvě sady kol na aero diskách - 1x lehce jeté, 1x sada zánovní..
Představa o ceně za komplet je ca 12tis kc (pořizovačka byla přes 30..), při příadném rychlém jednání ještě přidám RC soupravu LRP C3 (ale nechce se mi, tu bych si rád nechal na plánované offroady:)
Pokud by někdo měl zájem o určité díly - pokud se rychle neprodá komplet tak půjde na díly, případné nabídky prosím na mail pod nickem.
A ještě jedna věc - kamarád asi bude prodávat podobný komplet, takže když by jste chtěli začít třeba jezdit ve dvou, tak by se nechala dompluvit zajímavá cena:)