Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: pneu 19"

o Navštíveno 755x o
o 04.01.2012, 20:26 | R32
Sháním 4ks pneu 225/40/19 nebo podobný rozměr. Pouze stejnoměrně sjeté, vzorek minimálně 4mm.

Případnou nabídku pls na DavidR32@email.cz

o 04.01.2012, 20:33 | Nevřis
Psal jsi mi na ty pirelli, ono je to jedno jestli koupíš 225/40 R19 nebo 255/35 R19 ve finále je to jedno a to samé.
Mrkni zde, tam si vypočítej jakej bude rozdíl :) žádnej (:
[ Link ]
o 04.01.2012, 20:36 | Schejby | Upraveno: 2012-01-04 20:37:07
Sry za OT: Ale myslím že by sis měl ujasnit jakou velikost chceš... a nevím proč zakládáš furt novej topik... tak prostě k tomu jednomu napíšu buďto UP a nebo aktuální nebo stále hledám...
Sry ale nedalo mě to...

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
PS: s tímhle to máš už 4
o 04.01.2012, 20:52 | Alííí
Jako Schejby. :-/
o 04.01.2012, 21:06 | R32 | Upraveno: 2012-01-04 21:09:56
Nevřis: psali jsme si o těch pneu mejly a slíbil jsi že se na určitou věc podíváš a napíšeš, neozval jses :(

Schejby: to co já sháním je moje věc, pokud to nechápeš nevidím v tom problém. Pokud bys to z nějakýho důvodu chtěl pochopit, tak sháním kola 18" - 19" jenž jsem inzeroval dříve a momentálně mám na jedny slušný nabídku pro který pravděpodobně pojedu, tudíž na ně zároveň sháním pneu. Pokud máš co nabídnout, je na mě výše uvedenej mejl :)

Alííí: Jako Schejby. :-/

Díky za zájem kluci :)
o 04.01.2012, 21:14 | Schejby
Sorry.. nevšiml jsem si že tohle je na Pneu..

Ale stejně.. stojím si za tím.... nevím proč si zakládal 3 topiky.. stačilo mít jeden a dycky ho Upnout..
Dej si kdyby to dělal každej... Kdybys to udělal jako Smska... prodává tady kola... a vždycky to jen upne a nezakládá furt new topiky...
o 04.01.2012, 21:22 | R32 | Upraveno: 2012-01-04 21:23:24
Schejby: vpoho, každej to vidíme jinejma očima...
Nevidím důvod UPovat inzerát s názvem "alu kola" když chci aktuelně koupit "pneu"... to pak název inzerátu nesedí s tím co sháním a nemá to smysl... hele jsem tady krátce třeba mě časem taky začne bavit UPovat ale myslím že zrovna v tomhle to na základě toho co jsem už napsal není to pravý...

Každopádně díky za zájem a za rady :)
o 04.01.2012, 21:29 | Schejby
R32: Omluvil jsem se.. že jsem si nevšimnul že tohle je na pneu....

A tohle bylo k těm ALU co jsi založil 3 topiky..
Ale stejně.. stojím si za tím.... nevím proč si zakládal 3 topiky.. stačilo mít jeden a dycky ho Upnout..
Dej si kdyby to dělal každej... Kdybys to udělal jako Smska... prodává tady kola... a vždycky to jen upne a nezakládá furt new topiky...

S tím inzerováním Pro pneu souhlasím...

Sry.. ale nevěděl jsem jestli jsem si na konec rozuměli...
o 04.01.2012, 21:43 | R32
Schejby: tak ještě jednou = alu už nejspíš nejsou aktuelní, začínám řešit pneu...

Myslím že jsme si rozuměli :)

Jdu vyvenčit psa a spát, měj sqělej večír :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3455 sekund.