Navštíveno 9741x

Prodám mobilní telefon Samsung Galaxy Ace, stav nového telefonu i přes 4 měsíční používání (bez škrábanců či jiného poškození), záruka u O2 až do 09/2013.
V balení vše tak, jak jsem zakoupil: nabíječka, USB kabel, záruční list od O2, uživatelská příručka, microSD karta 2gb a výměnný bílý kryt. Telefon uveden do továrního nastavení, vše v originální krabičce.
Preferuju osobní předání v Praze (kvůli Vašim případným pochybnostem o stavu telefonu či úplném obsahu balení), ale nebráním se dodání poštou na dobírku.
Cena: 4000 Kč
Tel: 607 787 282

16.01.2012, 07:50 |
R32 hodně dobrej telefon za dobrou cenu :)
PRODÁNO :)
měnil jsem za HTC Evo 3D, kdyby měl někdo zájem o jeho koupi, prodám za 9000 :D ;)
Prady2: HTC EVo 3D slevilo z 11999 na 6999, koukni do datardu, electroworldu atd.

16.01.2012, 11:49 |
Prady2 | Upraveno: 2012-01-16 11:50:05
M.a.r.i.: to vím, proto ty smajlíci na konci, samozřejmě bych nikoho nenátáhnul :)
jak jsem ale sledoval internet, spousta koumáků si jich objednala víc, v domnění že je střelí za vyšší cenu :D
:D. Mně bylo vysvětleno H.E.R.O, že prý EVO 3D je docela propadák a proto šli s cenou takhle dolů :). Za ty prachy určitě nej telefon :).
a ten HTC 3D není tedy dobrá volba? :) VYužiju tohoto threadu pro mou otazku. Tak budu rád , když to někdo rozlouskne. Dík
evo 3D nie je prepadak, je to to iste ako sensation, len to ma 3D display, ktory sa zapina/vypina prepinacom, cize zbytocnost, oproti sensation nema taky ultratichy reprak vyzvanania cize evo dost brutalne hulaka, asi najhlasnejsi telefon aky som v poslednej dobe pocul, procesor je dvojadro sice pisu ze je to 1,2 GHz, ale je to ten isty procak ako v Sensation XE, cize staci flashnut kernel a je to 1,5GHz, pripadne komu je malo, kludne bezi aj na 1,73GHz. Je na to aj kopec custom firmware a podobnych somarin, takze podla mna je to vyborna kupa za vyborne prachy. Mam sensation a rozmyslam ze ako druhy telefon si vezmem evo3D... za tu cenu, nie je co riesit...
a pokial ma niekto 3D telku, je vcelku zabva cez HDMI z telefonu prehravat 3D fotky a 3D videa. Funguje to vcelku dobre.
a cena - od servisakov HTC mi bolo povedane, ze kvoli 3D boomu bolo HTC donutene nejakym americkym operatorom vyrobit 3D mobil, a kedze sa nepredaval ako mal, respektive ludom je 3D display a 3D fotak v telefone na 3 veci, tak zostalo na sklade moc vela kusov a aby na tom neboli stratovi, predavaju to za vyrobnu cenu plus nejaka mini marza k tomu...
= je to propadák :D. Proto šla cena dolů. Ale, samozřejmě je to za ty prachy nejlepší volba.
Zatim jsem s nim velmi spokojen, 3D beru spíš jen jako "frajeřinku", neni to zatim tak vychytaný a pár lidí, kterým jsem to pujčoval, se na to nemohlo dívat... Samozřejmě baterka dostává těžce na prdel a 1 a půl dne je maximum. Displej super - qHD rozlišení, trochu těžší do ruky - ale aspoň ho cítím v kapse. A hlavně ta CENA!
Neví někdo - existuje nějakej dock či něco podobného, abych se připojil k monitoru či klávesnici a zároveň se HTC nabíjelo? :D Ptám se, protože ten telefon má stejný parametry jako můj 6ti letej notebook :D