Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: DVD Mikrosystém Samsung MM-C530D

o Navštíveno 1923x o
o 16.01.2012, 22:43 | TicTac
Ahoj,
Rozhodl jsem se pro změnu, takže je na prodej Samsung MM-C530D.

V létě byl za 5990,-
Já bych za něj teď chtěl 2490,-
Dohoda ohledně předání nebo případné dopravy samozřejmostí.

Popis tady:
Špičkový kompaktní DVD mikrosystém Samsung MM-D530D z nové řady vybavený HDMI výstupem, dokem pro iPod/iPhone, USB vstupem, podporou MP3, předním audio vstupem jack a kvalitním zvukem.
Hlavní jednotka disponuje také mnoha funkcemi a rádiovým tunerem FM s podporou RDS funkce. Nechybí ani funkce Progressive Scan pro rychlé vyhledávání mezi soubory, možnost přímé konverze Vašich písniček na USB disk (ripping). Televizor k přehrávači lze připojit prostřednictvím HDMI, či standardního SCART konektoru. Samozřejmostí je také spousta dalších dobře známých rozhraní, mezi nimiž mimo jiné také naleznete rozhraní pro možnost připojení Vašeho iPod zařízení, či audio jack výstup pro sluchátka. Součástí příslušenství je také dálkové ovládání.

Recenze tady:
[ Link ]

Oficiální stránky tady:
[ Link ]
Je to model D, který se od C liší pouze v designových detailech.

foto k příspěvku  od TicTac

o 16.01.2012, 22:46 | TicTac
Při propojení HDMI k televizi nahradí domácí kino.
Sidewoofer (hlubokotónový reproduktor za strany) nahrazuje subwoofer při sledování filmů i při poslechu hudby.
o 17.01.2012, 08:42 | xdentist
Ahoj, je k tomu tedy záručák, případně i faktura když je starý půl roku? Jak je na tom stavově- jakékoli funkční anebo estetické vady (škrábance apod)? Díky.
o 17.01.2012, 09:50 | TicTac
Stavově 100% - bez chyby.
Je k tomu všechno příslušenství.
Záručák mám.
xdentist: pokud máš zájem, domluvíme se po mailu (v profilu).
TT.
o 17.01.2012, 09:51 | TicTac
xdentist: Osobní předání v Praze by bylo ideální - nemám už origo krabici a byl bych nerad, kdyby tomu pošťáci něco udělali
o 17.01.2012, 09:55 | AllInOne
Přemýšlím, že bych to vzal tatovi k TV. To by mělo stačit, na nějakej ten menší obýváček, aby to bylo lepší jak TV, ne?
o 17.01.2012, 10:06 | TicTac
jj, k TV místo domácího kina je to ideální - myslím, že stačí i na "větší obýváček".
Má to výhodu, že přes den na tom může bez TV hrát rádío, CD nebo MP3 z USB a večer si na tom pustíš film do TV.
o 17.01.2012, 10:11 | AllInOne
Zatím jsem se moc neproklikával na to, co to umí..nějaký dálkáč to má na volume apod.?
CD/DVD to bere v pohodě?
o 17.01.2012, 10:15 | TicTac
CD, DVD i USB v pohodě (umí to i DVD up-scale).
Je k tomu plnohodnotná dálka, jako k domácímu kinu.
o 17.01.2012, 10:25 | AllInOne
Super. Zjistím co a jak dneska a dám vědět.
Brno asi nejezdíš co? Já Prahu pojedu, ale bude to až někdy začátkem února.
o 17.01.2012, 10:30 | TicTac
Brno jsem jel minulý týden, ale teď se nechystám:-(
OK, promysli to a dej vědět.
TT.
o 17.01.2012, 10:32 | TicTac
Nabídky v mailu samozřejmě platí.
Aktuální pořadí:
xdentist
Lumík
AllInOne
o 17.01.2012, 13:36 | TicTac
PRODÁNO. Děkuji všem zájemcům. TT.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4403 sekund.