Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: mp3 prehravac...

o Navštíveno 900x o
o 19.01.2012, 15:42 | Luke-Jeep
Kamoska shani mp3 player a ja uz se v tom vubec nehejbu... Necoslusnyho max do 2k? Poradite?

o 19.01.2012, 16:36 | tmx.806
napad me ipod touch od newmana, ale za trojku teda...
o 20.01.2012, 00:18 | martinz
co treba nakej iRIVER [ Link ]
o 20.01.2012, 08:48 | All
V poslední době jsem se v tom trochu hrabal. Z nových v podobné ceně [ Link ] nebo [ Link ]
Pokud by to mohlo být i drašší tak něco od Cowon Audio.
o 20.01.2012, 11:41 | jasisoft
co tak sandisk sansa clip+ ? genialny maly prehravac, ma aj radio, slot na micro sd kartu, diktafon a najvacsia vyhoda je, ze tam mozes nahrat rockbox firmware [ Link ] cim sa ti otvoria prakticky neobmedzene moznosti, nenormalne vela aplikacii, hier, vyborny zvuk, kopec skinov a podpora asi vsetkych dostupnych formatov, medzi inymi aj FLAC, APE, WV, OGG.... kupil som si ho len kvoli rockboxu, je to jednoduche na ovladanie, nenormalny pocet skinov a fontov na zmenu prehravacej obrazovky, a ked tam nahram FLAC subor, alias cely album v jednom subore, spolu s CUE suborom, tak vie presne podla cue v tom flac prepinat pesnicky akoby som to mal vypalene na CD...
o 20.01.2012, 13:48 | Vlastah
[ Link ]

novinka a podle vseho dost povedena
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4521 sekund.