Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > k uchytky na koberecky pro OII a spol.

o Navštíveno 562x o
o 04.02.2012, 19:05 | clown
nevali se nekomu, takovy ty uchytky do podlahy na origo koberce pro OII, pro novejsi provedeni .. teda kulaty ulozeni .. Skoda Auto to nedodava jako ND, ani jako solo prisl. Jen s novymi koberecky :( zmrdi to jsou :)

Dik .. :)

o 04.02.2012, 20:31 | Jendys
v ETCE je u toho číslo 3D0 864 812 47H (MR 2012) pokud máš černej vnitřek, mi neříkej že nejsou schopný to objednat, jinak zkusím mrknout zítra doma, možná mi něco zbylo
o 04.02.2012, 21:15 | clown
dik :)
to vis autorizak .. ani Jarov, ani CSAO :)
NH CAR jsem pro jistotu uz ani nezkousel :)

ale super, asi mas pravdu :) Dik .. oprudim nekoho dal .., ale kdybys nasel, staci mi jen na predek .. cerne :)
o 04.02.2012, 22:10 | Newman
mam skladem a hodne, napis email kam to racis a kolik kusu.
o 04.02.2012, 22:14 | clown
okay ..
Pavliku posilam :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.317 sekund.