Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: HTC Wildfire S

o Navštíveno 783x o
o 05.02.2012, 20:38 | Radeggast
Hoj klubáci,

koupil bych tento nový nebo zánovní telefon. Jde mi o kompletní balení, černou barvu, bez vad apod.
Ptám se, zda někdo nemá navíc nebo to ježíšek "netrefil". :)

Díky za reakce.

o 05.02.2012, 20:57 | Unihero
jen rada, koupil jsem si také S a 2 měsíce starý v bílém provedení, perfektní stav jak nový, co se týče telefonu jsem maximálně spokojený a předností toho je že je to od Vodafone takže cze distribuce a záruka v každé prodejně VDFN. takže mrkni po tomto, je jich dost na internetu.
za 2 měsíce starý jsem zaplatil 3500 kč. i s příslušenstvím včetně záručáku.
přeji at se daří sehnat, ale je jich na prodej dost.
o 05.02.2012, 20:59 | Unihero
hele toto je velmi perfektní

[ Link ]
o 06.02.2012, 13:59 | tygrm
Čau, jak na něj spěcháš? Za týden budu prodávat svůj, je asi tři měsíce starej, komplet balení. Cena 2700,-
o 06.02.2012, 22:58 | Brnďa
o 16.02.2012, 12:23 | Radeggast
Koupeno, děkuji MA.RTI.Novi. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4061 sekund.