Navštíveno 1766x

Nevi nekdo o necem tak do 30-40t. Kc, podminkou je co nejoriginalnejsi stav, auto pujde komplet predelat na drifty. Idelane pojizdne, motor muze byt klido ve spatnem stavu, pujde repasovat.
V koněprusích jak dělal marauder tak ten statek vedle (má tam lehčí autoservis) tam měl Honza jedno fakt hezký sériový..... jen už nevim jestli na něj mám telefon :(
u nás bude možná na jaře na prodej jedna S14, ale ta už je malinko poladěná a cena bude tam 3x větší, takže to píšu asi zbytečně :-D
cendler dej pak vedet, mozna bych měl zájem :-)

06.02.2012, 21:56 |
swep cendler dej pak info, taky me to zajima
xenonman: potrebujes dalsi kasicku? .-D
registruj se na www.200sx.cz/forum tam semtam něco je.
jinak koukej na www.allegro.pl tam taky bývaj
hodně štěstí,dobrá volba..
Na 200sx jsem koukal. Bylo prvni misto. Bohuzrl nic kloudneho. ebay a mobile taky nic. Allegro me nenapsdlo. diky mrknu.
Uz jsem sehnal a je doma :)
no tak se pochlub.zalo člena na 200Sx foru
Az bude teplejs tak nafotim, ale kastle ve velmi dobrem stavu, motor se tvari taky. Dokonce to doskakalo bez svodu na platak.
uz se tesim ze se to nekd eobevi jako projekt, drzim palce.. nekdy kolem brezna se stavim na prodejne pottrebuju nejake koleno a hadicky na ten muj kram a pobavime se o pistech a ojnicich zda umis i na ty italske mrchy.. :)
a kde jsi ho nakonec sehnal,u nás nebo za hranicema?
thepyroman: ojnice dorazi na sklad od australke PPM RACING, budou dany i do S13 ;) pisty nejsou problem od Woessner
[ Link ] blazen: asi 20 km od mojeho bydliste (Ricany), stala 4 roky pod plachtou, dotycnemu dosly prachy, chtel ji renovovat
ta červená..starší modelový typ.. ne facelift..?
jj cervena, myslim ze pred face, je to 90, snad to byl dobrej kup, uvidme az se to odstroji, viditelne je bez koroze, ale otazka je, co bude pod tim. Stejne to prijde vykuchat, vyvarit a rozsirit.
Měl jsi koupit tohle
[ Link ] ikdyž to už je udělaný, jen jezdit
tak ono je rozdil 215 a 25t., rozpocet je stejne kilco max.
kilo budeš mít asi málo,v serii to bokem moc nepůjde.. ale s dobrým podvozkem,difem a 250hp+ je to už fajn
btw.:kdybys sháněl nějaký seriový díly,spousty mi zbylo,klidně dej vědět michael19@seznam.cz
jinak to za 215 je parádní,hlavně,vůči investicím,je to levný