Navštíveno 1149x

06.02.2012, 22:16 |
Rajdlos | Upraveno: 2012-02-06 22:17:02
Jen bych rad upozornil, ze mame nejvetsi sklad Powerlexu v EU za ca ctvrt milionu v nakupnich cenach s dodanim silentbloku do druheho dne od objednani. Vetsi uz ma jen samotny Powerflex :D Ceny jsou mensi nez na Powerflex UK shopu.
Pro nekoho je to mozna zajimave :)
Kompletni nabidka zde, kompletni kity jsou jeste o 10% levnejsi nez jednotlive.
[ Link ]
hezké, ale podle nazvu vůbec netušim co na svoje auto potřebuju ...
šlo by to nějak zjednodušit, abych vyhledal svůj typ auta, nápravu a ono to ukázalo co všechno tam patří + cena?
jen takova technicka......
1.2.3 co tam chyby oproti tomu kitu ??
[ Link ] Jak moc auto ztvrdne???
Diky luda
Petura: a rozkliknul si treba alspon jeden produkt? kdyz si ho rozkliknes, je tam cesky urceni a kompletni schema, podle ktereho si clovek snadno vybere dle cisla, ke kazdemu produktu jsou souvisejici produkty vcetne oznaceni v zavorkach, jednoduseji to opravdu jiz udelat nejde ;)
luda551: bohuzel link najel do cele kategorie, takze nevim o jaky produkt se jedna, kdyz tak hod katalogove cislo, jinak je to PU, takze tvrde je to dost, Powerflex dava dozivotni zaruku na silentbloky
Mozna by bylo lepsi udavat cenu za dva kusy, tam kde se to dodava po dvou kusech. Nebo to chodi baleny po jednom kusu?
Co ja jsem kupoval, tak to bylo znaceny "2 per car-2 in this pack"...
To prave nejde kvuli aktualizaci cen. powerflex to ma resene naprosto stejne. ale udelame aby se pridaval do kosiku automaticky pocet kusu.
Rajdlos: jo po otevření to je OK :)

07.02.2012, 11:34 |
TROY :D seš blázen ))

07.02.2012, 13:27 |
gizmi Osobni zkusenost: Golf IV - komplet zadek od Powerflexu a v kombinaci s 225/40/18 pneu a stelovak od JOMu je to tvrde jako prase :o) Ale me to vyhovuje..
Kazdopadne super vedet - premyslim i o predku..;)
Mam komplet predek-zadek na OII a nic brutalniho se nekona. (par nazoru, ze je to nahovno jsem taky slysel) Auto jede jak po kolejich a pokud mi to tam vydrzi aspon 100tis km, tak budu happy!
Jo pochopil jsem, sem necet a jen slintal.... to byla cena za kus... hele umis i ty gumy na vyfuk ???? Nejaky tvrdší zavěšení motoru asi nee co ??? Auto renault 19 1.8 16V (F7P) dikes

Samo jdou v nabidce ve vykovych systemech.
OT: tappaja: jak dopadlo blikání/aktivace ESP za jízdy do zatáčky apod.?
Blbe udelana geometrie, levy zadni kolo se rozbihalo, pravy predni taky, osa vozu mimo, takze pravy zatacky to vyhazovalo zadek ven.
Po udelani geo na poradny masine je to nebe a dudy.

07.02.2012, 20:46 |
Hráďa bral bych hned ale už sme se bavili na Kadett C nemáte nic ;o((
kompletní sada na nissan sunny gti N14 ?