Navštíveno 2767x

prodam tyhle kola, moc nevidena, ET 30-35, celkem raritni zalezitost (poklicky vsechny) urcite si zaslouzi peci, rovna - nenakopana, oprava/uprava naprosto snadna vzhledem k dostupnosti vsech ploch .. sroubky imitace (mam v planu tam dat nejaky zlaceny a vylestit limce) .. pokud se behem tejdne neprodaji nechavam si je pro sebe .. cena: 4.900,- jen kvuli jinejm kouskum!! prikladam foto jak vypadaj na mk2 v 16"

v pripade zajmu kontakt na me reznicek.petr@seznam.cz nebo tel.: 608709448

08.02.2012, 17:00 |
gizmi na to ze jsou zrale na soustruh a lak se to snad nikomu nemuze vyplatit.. :( A to jsou to tak pekna kolecka
kdyz se kousnu a pustim se do nich mam je za vikend hotovy vc. vylestenejch limcu a laku a pak bych je teprve prodaval za "moc" :)) nenasel jsem je nikde v inzerci, zato "raritnich" bbs je hafo :)
no nevím co na těchhle kolech je raritního, je to pouhá imitace vícedílných BBS.... Tak se do nich pusť a můžeš je prodat tak za 6 tis. v pohodě nebo si myslíš, že bys je prodal třeba za 10??? prober se kámo ;-)
nasel jsi je jinde? dle mysleni ceskyho cloveka jsou tedy raritni (rozumnej nedostupny) proc by jinak lidi chteli za RM 20tis. a RS jeste 2x tolik dkyz je jich jak nasrano? :) samozrejme mysleno s nadsazkou .. nevim proc by meli bejt imitace bbs! ja je prodat nepotrebuju, klidne si je necham, sonduju zajem, tobe se to zda moc, jinymu se to bude zdat oukej .. a az budou udelany verim ze by se za tu desitku klidne prodali
no tak za desítku zapomeň, trošku se prober!!!! shodou okolností v tomhle oboru dělám a vím co za kolik se prodává a přesně tyhle sem dělal, leštěný límec, zlatý střed a prodaly se za 7 tis, takže se vrať zpátky na zem ;-) a nehoupej mě tu....
nevris ty se bavis vzdycky maku :)
mishan takze ty jses vlastne nasranej ze ses na nich nadrbal a pak je prodal za tak malo? :)) jsi to mel rict hned .. neztracel bych tu pak s tebou cas :)
abych to uzavrel, cena je jaka je .. nerikam ze nejsem ochotnej se dohodnout, ale nijak extremne ..
:-D že nadrbal :-))) ani nevíš, za kolik sem je koupil :-)))) kdybych ti to tu napsal, tak by ses asi zbláznil :-)))) ti to říkám rovnou, za tuto cenu je neprodáš... čau
hlavne ze za co jsem je koupil ja ty vis naprosto presne :) az je prodam tak ti naseru na hlavu :)) muzes mi sem hodit fotku pro inspiraci jak jsi je vysperkoval ..
no ale já to tu nijak neřeším, já tu jen píšu, že za tu cenu, co za ně chceš, je prostě neprodáš, nic víc, nic míň, to je realita ;-)
tady je máš....

spadla mi tlama :) srouby jsi pouzil jake? delal jsi zavity? popr. odkaz na ty sroubky??
ty imitace jsou jen vyměněné za nerezové imbusy, sou tam nalepené na epoxidu, na závit tam nebylo myslím dostatek místa

08.02.2012, 21:26 |
Kesam Jo tyhle kola když byli na inzerci se mi hodně líbili ani jsem nevěděl že jsi je dělal ty super kolesa.
Ty tady píšeš že za kola BBS RM si někdo řekne 20 knedlíku jo řekne ale prodává je ve finále po renovaci za 12 litru i s gumama :-) Když jsm je dával já na inzerát tak sem si řekl 20 litru a za 7 palce v základu vzadu 1,5 palce límce 24k zlaté šrouby. Nacpal sem do nich raketu. A nikdo ti to nedá když jsem to ve finále spočítal sakumprásk gumy šrouby límce náklady za odlak lakování nazutí. tak sem tam byl asi za 27t a pozor ty RM sem koupil za 3 litry 4 ks a 1ks na rezervu za 2,5.Jo a To sem si je dělal samozřejmě sám.A nikdo ti to nedá pořád si radši koupí super jeté RM nebo RS za 10 litru a pak zjistí že nejni schopnej vybrousit oxidaci která je zralá na soustruh o 2mm stočit a už pak brečí že je tam ve finále za 20 litru a nemá na gumy.Zrovna tu mám OZ na límce a někdo byl tak zoufalej že vzal na ferovku flexu narval tam 80 lamelák a šel na to :-)
80ka je málo,zbytečně se nadřeš, ja na to jdu rovnou 40kou :-) oxidace je pěkná ku*va :-)
Kesame asi jses dobrej obchodnik kdyz kola do kterejch se vysypes pak prodas za 1/2 nakladu, nevim jestli si tady stezujes ze nikdo praci neoceni nebo brecis jak je dneska tezky prodat kola a ze bych dneska videl prelimcovany RM za 12tis. s pneu tak asi spatne koukam .. kola si taky delam sam a nez bych je prodal za min nez jsem do nich dal tak si je radsi necham .. ale ono bejt 27tis. v kolech ktery dneska jsou raritni asi jako skoda fabia to mi taky hlava nebere :)

09.02.2012, 19:42 |
Kesam A kdo říka že jsem je prodal cenu jsem bral na 5 kusu kol. Takže 20 za 4ku,už docela jde.Ted mám v plánu je krapet proprat pokud bude volnej stroj tak nevidím problém.A v dnešní době by mě nenapadlo kola koupit a pak je dělat a nemám to za potřebí si myslím :-)(jo a sraž si z těch 27 asi 3400 za podložky na změnu rozteče a gumy asi 5500 když chceš bejt jenom na kolech.

09.02.2012, 20:22 |
Kesam Tak pak někumu napiš na VW clubu za kolik je nakonec prodal byli tam po renovaci jeté jednu sezonu jen srazy zkoušel 18 a pak sem se ho ptal a povídal že šli za 12 litru já nemám potřebu ty kola prodat jen se naskytlo něco z francozké dílny tak jsem zkusil muže je mít klidně na pudě :-)