Navštíveno 3870x

17.02.2012, 01:44 |
MarekSTI | Upraveno: 2012-02-17 01:49:01
Prodám BMW X3 2,5i r.v.2004, najeto 170.000km, 6ti kvalt. auto je v dobrém stavu, vše co zlobilo jsem vyměnil - spolehlivé. USA verze, jezdil jsem s ním 2,5roku pravidelný servis (doložím fakturama). zimní + letní pneu, velké střešní okno, bez pal PC. Cena 180.000,-kč .734571130 ještě doplním nechal jsem vyměnit čelní sklo a před měsícem bohužel znovu kamínek a je prasklé.

17.02.2012, 09:24 |
MAX Jsem ani netušil, že ty ceny šly takhle dolů.. Pěkný kousek za zajímavou cenu..

17.02.2012, 09:34 |
MAX Uvažuju o nějakém SUV v benzínu 2.3 - 2.5 - napadl mě Ford Maverick, X-trail a Forester, ale X3 ne.
Pošli mi fotky a víc info na mail - tedy ohledně toho servisu. Kilometry jsou nějak doložitelné?
MAX: ceny jsou pořád od 250K, ale trh chce 3.0D. Navíc USA model a toho se lidi taky trochu bojí.

17.02.2012, 09:54 |
MAX V čem je to jiný?
Je mi jasné, že trh chce naftu, ale ostatní ví, že benzíny jsou spolehlivější, a míň náročnější na servis, ne?
Mrsknout do toho plyn a je to hodně na pohodu..co člověk koupí za ty prachy Octávku??
Jiné je to například v tom, že 250 Nm pro 4kolku vážící s řidičem a plnou nádrží takřka dvě tuny není zrovna oslnivá nabídka, kor když jsou, jako u každého benzínového motoru, k mání někde od 3000/min. Američan na tom ještě možná bude s výkonem a točákem hůř než evropan, kvůli větším/jiným katům a nutnosti plnění odlišných emisních předpisů. No samo reálně tahle krabička bude jezdit tak za 12-15 litru na sto, že..... A někde v recenzích jsem čítávála, že se to bojí bláta a spol, že je to spíš na mokrou trávu, dálnice, a tak. Ale to nemám prověřené osobně....
Za ty prachy ještě mínus tak 40k člověk koupí kupříkladu pěknej koncern s trvalou 4 x4 s torsenem a benzínovou 2.8 V6 podél, ve které je v kabině víc místa, která neváží dvě tuny a nebojí se výletu do pole :-D
radek: a ten baworackej xdrive neni trvalej 4x4? ja mel za to ze je tam taky mechanickej mezinapravovej diff + naky lamely elektronikou ovladany co ridi svornost...
jeste teda jestli tahle X3 neni jen zadokolka, ale to sem myslel ze xdrive jsou vsechny...
Pokud něco ovládám elektronikou, mám tam vsazenu řízenou viskozní spojku, nemůžu už se bavit o mechanické, naprosto spolehlivé trvalé čtyřkolce, ale o věci, která místo mě řídí a rozhoduje, na jaké kolo kdy co pošle.....

17.02.2012, 11:03 |
JA no pro babu za ty prachy...ideal.Lpg a jedem.Občas ,jako teď je počasí,že manželka jezdí mojim Sorentem..sníh a vítr a tak..a ještě by v práci mohla masírovat :-))

17.02.2012, 11:06 |
m assassin: jak to má označení X je všechno od BMW 4kolka. Kde je označení xDrive je to vždy stálá 4kolka bez možnosti jakékolov manuální úpravy vlastností náhonu - elektronicky si to přenáší síly na jednotlivý kola - v základu to tlačí na suchu zadkem, na mokru třeba 50/50 a v krizovém momentu to tlačí klidně jedním kolem jedné nápravy (přibližně je to tak). :)

17.02.2012, 11:08 |
clown radku..
statisticky .. 84 procent v CR prodanych 4x4 aut v zivote nevyjede z polni cesty .., natoz na louku a pod ..
u aut porizenych v praglu je to jeste vic :)
neresim :)
btw. co neni amerika, tohle se taky pro EU bude delat v Mexiku, jako Z4 a X5 ne ? :)
at se dobre proda :)

17.02.2012, 11:16 |
JA jj jako clown

17.02.2012, 11:52 |
m | Upraveno: 2012-02-17 11:52:48
dneska že je takový auto z USA největší problém asi to že v základu nehraje rádio sudý stanice v desetině za tečkou :) EDIT: někde za čárkou :)
no a pokud budeš mít palcové šrouby, matky a další věci tak máš problémů plnou X3
Prosím o více fotek do mailu - děkuji.
ljanata@volny.cz
2 Thullo: asi si to nečítal, ale predáva BMW :-D

17.02.2012, 14:20 |
R32 Only_One: měl jsem z USA 3 motorky a dvě auta, u žádnýho nebyl problém s palcovejma šroubama :) To je zase jedna paní povídala :)
tyvole, pro babu super auto s LPG.

17.02.2012, 14:45 |
m R32: jasný, "současná" produkce to má typizovaný a jak řikám - odblok nebo výměna rádia, naladit za pár stovek náležitosti pro provoz v eu a jedeš jak s evropanem.
Parádní cena za X3.Znám dost lidi co má z USA BMW a pohoda jahoda.Za tudle cenu mě to příde jako hodně slušná nabídka.
2 muSlim:
A jo, tyjo díky... Tak nic, můj zájem padá - úplně mě to zblblo :o)
Neee dělám si legraci - stále chci ty fotky do mailu, přijde mi to jako hodně dobrá cena na auto, za kterým budu tahat Probaky na podvalu :o) hihi...
Jinak sorry za OT
tak ještě doplňuji: spotřeba je 10-12l město + dálnice. auto jsem kupoval před 2,5 lety, mělo najeto 100tis a km zřejmě odpovídaly (v bazaru stálo skoro 2 roky, protože majitel chtěl původně nesmysl). auto je v naprostém pořádku, jako vše v čem jsem jezdil. Co se týká jízdních vlastností, nepředpokládal jsem žádný zázrak, ale byl jsem mile překvapen. V terénu (běžném) pole, louka, sníh jsem nikdy nikde neměl problémy 4 kolka funguje bezvadně. Výkon je shodný s EU verzí, žádné jiné šrouby na kola a podobně, krom rádia, sešlápnutí brzdy před startem a airbagu (sedadlo spolujezdce je řízeno na zátěž a vypnutí airbagu). Výkonově bych auto srovnal s Octávií II TDI 77 KW (kolegovo auto) - BMW je spíš o chlup živější. ŘJ airbagu jsem musel měnit (12.000) protože mě potkal neduh X3 - voda z ostřikovačů tekla pod sedačku (rovněž dořešeno). Auto prodávám z důvodu nového služebáku a 3 auta doma nechci. Snažil jsem se dát rozumnou cenu, která není promítnutím stavu auta, ale spíš rychlosti prodeje. JIné fotky nemám, ale pro představu snad stačí. M

17.02.2012, 23:58 |
MAX Muslim :-)))))
Radek.613 - se divím, že Ty obhajuješ koncern?? Jako nic ironického - jen jsem překvapen.. Jako motor 2.8 V6 je prý pohoda, ale podvozek z hliníku asi taky nebude taková výhra, ne? (Taky jsem ho měl v merku) A s místem - máme v práci passaty a místa vzadu není víc než v téhle X3 - kolega ji má, sice 3.0D (který jede opravdu slušně) a na zadních sedadlech je i za mnou (mám 185cm) místa habakuk.. V tom passatu (2004) je ho rozhodně míň.. Kufr ta X3 má taky slušný.. Otázka je, jak si ta 2.5 poradí s tou váhou, to je fakt..
No a co se terénu týče - moje teréní ambice končí u polní cesty na chalupu v zimě zavátou sněhem a taky do těchle sněhových plískanic, protože jsem denně na cestách.. Proto hledám nějakého Forestera, Forda Mavericka (Escape) nebo X-traila, neboť i ten stálý náhon využiju jen max. 3 měsíce v roce.. Akorát tady se nikdo k Mavericku nevyjádřil :-) a tahle X3 je za cenu těch mých zmiňovaných aut (do 150.000 bez DPH) tak mě to zaujalo.. Tedy zajímá mě i výbava, protože za 185k je k mání i Nissan Murano s Full výbavou a nissaním 3.5V6.. :-) No a samozřejmě je posléze zplynuji LPG..

18.02.2012, 00:02 |
MAX Jo a mimochodem, když jste tu povídali o X3 pro babu - ač to tak nevypadá, tak oproti X5 jsou rozdíly ve velikosti jen o zanedbatelných pár cm.. Nevím proč se vžilo, že X3 je malý auto pro babu.. :-)
Narovinu kdybych zháněl auto do 2set tak bych neváhal,je to fakt pecka,hlavně ten manuál..
X3 je věrohodná kopie čínský kopie X5 ..... obojí je naprosto ultrahnusný, ultramalý a totál k **** ....
mě nezbejvá než souhlasit s Radkem..... a američana nevim nevim ale nějak mi v tom schází motor a výbava na to aby se to vůbec smělo prodávat v americe taková holota....
každej když tu pude kolem číny která je fakt elkhaft tak bude nadávat jak to je příšerný

zatimco na tohle tu pomalu skládáte chvalospěvy.....

nic to nemění na tom že stará X5 je hnusná jak tyhle dva sráče vejš.......
ovšem nová X3 je fakt pěkný auto a narozdíl od starýho smarta to vyrostlo i do rozměrů skoro X5 což se u starý trojky říct nedá ani trochu, je to sotva trojkovej bawor na vysokym podvozku.....
nová X5 resp. u obou facelift je taky designem pěkný auto....

18.02.2012, 15:56 |
MAX Hmm, to je ale věc vkusu. Mě se nová trojka moc nelíbí, obecně mám radši auta s hranatějšími tvary než kulaté, takže nová X3 mě třeba neoslovila..
Jediná vyjímka je to starší Murano - to je tak kulaté, divné a UFO, až je to zajímavé..
Šlo mi spíš o techniku a výbavu..
jen okrajove, X3 je na trhu dele nez Shuanghuan ceo, takze zase jen bláboly o kopiich...
na strelnici nam jezdi jeden clen s x3 a cesta tam neni zrovna polnacka nebo mokra trava, a to ze by sem dojel jakejkoliv passat nebo nevim co bylo mysleno tim "pěknej koncern s trvalou 4 x4 s torsenem a benzínovou 2.8 V6 podél" fakt pochybuju, bylo by dobry sem tam mit trochu soudnosti.
Ceo bylo představený ve Frankfurtu 2007
X3 se vyrábí od 2003
hehe no ta cina vypada lip nez original )
Já neobhajuju koncern, já tu píšu zcela realisticky a na základě osobních zkušeností, kam lze poměrně rentabilně směřovat osobní finance při potřebě spolehlivé neelektronické 4x4 na běžný denní provoz (tedy rozumněj ne žádného mazla či víkendovku), se kterou i jde rychle projet kruhák bez náklonu 30 stupňů do boku, nebo s ní jet kontinuelně budíkových 150 500km po dálnici v kuse a nepřippadat si v cíli jako řidič tiráku po šichtě a u které je rating pohotovostní hmotnostXparametry motoruX spotřeba nikoli východiskem z nouze, ale použitelným řešením :-D

22.02.2012, 22:48 |
MAX | Upraveno: 2012-02-22 22:48:54
Tak co to teda má za výbavu?
Už nevím, co si teda mám pořídit.. ;-)
Kožené sedačky, 6-ti kvalt, klimatizace, panoramatické střešní okno, tempomat, xenony atd. klasika. M.

24.02.2012, 02:04 |
MAX Vyhřívané sedačky?

24.02.2012, 05:22 |
m podle fotek ne - casty nedostatek USA a IT vozu :/

24.02.2012, 09:50 |
m tak to je hodne dobra cena, ja vim jen o originalu (nic jineho bych tam asi nedaval) a ten umi neautorizovany servis bmw za 15