Navštíveno 2320x

Známej koupil dům ještě s částečně vybavením. Chce ho v nejbližší době komplet vyklidit. Vše co je na fotkách příjde do kontejneru. Pokud by někdo měl o něco zájem, třeba do garáže, darujeme vše co vydíte za odvoz. Dům se nachází v Ústí nad Labem.

Beru ten regál z 8:43 a tu prosklenou vytrínu z 8:44.Jsem taky z Ústí.
ozvu se ti behem dne a domluvime se. Behem vikendu by to bylo nejlepsi kdyby si to stihl
Kurva bejt to blíž tak žhavím auto,přesně takové police by se hodily do dílny...
Ok,zítra by se to hodilo dopoledne.
akordýsek: promysli jestli se ti to i tak nevyplatí je toho fakt vcelku hodně :)
vše volné soptík se ani neozval, během týdne jde vše do kontejneru tak pokud by někdo něco chtěl tak at dá co nejdřív vědět.
jeste mas ty veci volny?docela by se mi hodily,ale vsiml jsem si toho az ted,kdyztak bych prijel,nemam to daleko,ale to by jsme se domluvily,dik
věci stále jsou je to sestehovane na hromadu a pripravene k vyhozeni. Chtelo by to jednat ale rychle pac behem tydne se uz bude vse vyhazovat, potrebujeme to mit vyklizeny z duvodu rekonstrukce
jo,kdybys tu mel v nicku cislo tak bych Ti i zavolal,dneska si pro neco prijedu,teda kdyz je to zadarmo:-)tak posli sms a ja Ti cinknu,dik-605 485 495

22.02.2012, 14:48 |
hawai škoda že tak daleko a tak narychlo