Navštíveno 1080x

Nemáte někdo ne prodej?
Nebo nějaký tip, kde koupit?
Cena do 5500,- (3GS) nebo 7500,- (4)
Díky.
TT.

21.02.2012, 14:11 |
macek 4ku za 7500??? No hodne stesti:-)))
Macek: Jen jsem to nastřelil - chci primárně 3GS, ale právě kdyby byla 4ka za takové peníze, tak bych šel i do ní...
tak to ti můžu zaručit ,že obojí bude problém ačkoliv ta 4ka nereálné. Jestli chceš ušetřit kups si něco z androidem :)

21.02.2012, 17:23 |
macek 3GS za ty love sezenes vpohode ale 4ku nee
A to něco s Androidem by mělo být konkrétně co?
Měl jsem Galaxy S a ten byl fajn, super display, super výkon, ale baterka jen na chvíli a design tak tak.
Měl jsem Galaxy Ace a display špatný, zpracování špatný, výkon nic moc a baterka v pohodě.
Měl jsem Wawe I a ten měl krásný display, hezké zpracování, baterka vydržela dlouho, ale nešlo na něj nic ztáhnout, protože to není.
Teď chci zkusit Apple a doufám že to bude lepší - 3GS je za sehnatelný za uvedené peníze a na vyzkoušení to bude asi OK, ne?

21.02.2012, 22:02 |
JA od Galaxy S k jabku 3ce je trošku cesta zpět,ne?
JA: je to něco jiného - chci to zkusit, ale zase nechi dát 15k za 4ku a zjistit, že to není to pravé;-)

22.02.2012, 10:27 |
CRK za 7.000,- tu i4 nabízel rgf, ale pozor, teď ještě nemá něco dořešenýho s jedním členem....
Kup si 3GS a až tě to vytrestá, tak si kup SG2 nebo Galaxy Nexus - mám a je to bomba a konečně má notifikační "diodu" a za pomoci programu si můžeš nastavit barvu a rychlost blikání ke všem možným událostem a nebo třeba ke kontaktům atd.
trochu připlať a kup novej Arc, jak tyhle stroje nemám rád, tak zrovna tohle mi docela sedí..

22.02.2012, 10:43 |
JA CRK
no to má BB v základu :-))))
BB je služební - pracovní.
Dotykáč chci na internet, obrázky, videa a tak.
TT.

22.02.2012, 11:05 |
fredy Měl bych na prodej 3GS verze 32GB kupovaná u T-mobile CZ, jsem druhý majitel a kupoval jsem ho od zdejšího člena. telefon maká bez problémů verze iOS 5.0.1 JB udělán, nechal bych tam TomToma pro vyzkoušení GPS atd. Jediný zápor je, že je ošoupaný zadní dekl, na funkci sice namá vliv, ale může to být překážka. Já jsem ho již takhle koupil, bohužel byl asi 2 týdny po záruce, jinak bych to vyřešil reklamací a byl by nový přístroj... Jinak je k tomu komplet balení, krabička, sluchátka, kabel, nabíječka, CD. Pevná cena 5000,-Kč + pošta.
Fredy: to nevypadá špatně - můžeš mi dát fotky do mailu (v profilu)?

22.02.2012, 11:16 |
fredy pokusím se, ale nemám tu ted fotak, tak nafotim mobilem a pošlu...

22.02.2012, 11:18 |
CRK JA: tak to si BB asi koupim, ale ne, kecám, nekoupim :)
fredy: koupil bych na zadní stranu iMat II a je to vyřešený...
fredy: reklamovat osoupanej kryt po dvou letech?

22.02.2012, 11:29 |
fredy nn, reklamovat ošoupanej kryt po 2 letech, ale reklamovat prasklinku klidně po 2 letech a přístroj mění za novej kus. Prasklé zadní kryty na 3GS a 3G mají všechny iphone a ten kdo ho nemá, tak ho to čeká, protože je to výrobní vada...

22.02.2012, 11:49 |
fredy TicTac poslán mail...
mam tu iphone 3gs 16gb,je v tom nainstalovany softvare iphone 4.a zadni kryt je na tom novej cena tak 4500

25.02.2012, 12:55 |
fredy co to znamemá software iphone4?
CRK a co konkrétně by tě mělo na 3GS vytrestat? Měl jsem jej 2 roky a nevytrestalo mne nic. U 4ky je podělaný to kolísání signálu,což řeší kryt od apple. ale narozdíl od toho SG2 držíš v ruce telefon,ne kus pet láhve a ten dotyk je na tom iphone pořád jinde. Mám doma oba telefony. Samsung je fajn..rychlej,..ale baterie vydrží kulový a zobrazení a dotyk..jednoznačně iphone.
další věcí je prodej.. iphone drží solidní ceny, samsung za 2 roky vyhodíš skoro zadarmo
ze to ma prehranej software z iphonu 4,ma to menu jako iphone 4atd

26.02.2012, 09:08 |
cezetko | Upraveno: 2012-02-26 09:08:52
prcekk: myslis tedy, ze je tam iOS 4 a vyse? :)
pokud trvas na 4ce za 7,5 tak ti necham mlady ajfouna akoat ma praskly sklicko na displayi.ale maka vse.ma ho tak uz dva mesice minimalne a denne pouziva..aspon si koupi konecne androida :-D

27.02.2012, 00:29 |
fredy prcekk: asi budeš skalní fanda :) iOS je stejný jak na ip4 tak třeba na 3GS. že ty se raději vrtáš v androidu ? :)
Fanda urcite nejsem,telefon jsem dostal od segry z anglie a oni tam nejak nahrali software z iphone 4.kvuli tomu jsem i cekal dva mesice nez to nekdo tady u nas poridi odblokovat.v cem je to jiny opravdu nevim,ale fanda ses tady urcite ty,tak to urcite vis,ne?

27.02.2012, 22:13 |
cuir mezi 3GS a 4kou je hodne zasadni rozdil...pokud chces iphona jen proto aby si mel iphona tak jo ,ale 3GS je k nicemu. Aspon z mejch pozadavku na funkcnost mobilu. Jinak jak bylo psane..ceny sou trochu nizke...pocitej tak 2000kc na tu 4ku vic.