Navštíveno 4125x

prodam zachovalej udržovanej passat variant r.v.2005 najeto 156tis km.Motor 1.9tdi PD 96kW+chip na 125kW.5-ti rychlostní manuál převodovka. Výbava:ESP, navi, tempomat, climatronic, 4vyhřívane sedačky senzor deště maxidot.Vozidlo je momentalně na výškově štelovacím podvozku HR v hodnotě 26tis kč ale mam i originalni.k autu mam letni i zimni 15''plecháče a 17''letní alu dezent.zaáleží na dohodě.zakladní cena 150tis kč je za auto na 15''kolech ale dohodě se nebránim.
cena:150 000kč dohoda
vice info nebo fotek přes mail nabo SZ
[ Link ] 
takhle vypada ted na zimních

podvozek

graf z brzdy

nějake sem našel ale lepší budu dělat odpoledne

22.02.2012, 15:14 |
macek Sory za OT ale tohle je naka zbastlenina ne?? Pac 96 KW motor se delal jenom se 6ti kvaltem
je to original 5-ti kvalt ale je jich malo..mam k vozu i original rodnej list z německa
jak sem to kupoval tak mě to nenapadlo ze sou 6kvalty .připadlo mi to normalní ale pak se zjistil ze je vice těch 6tek
96kw s 5 kvaltem? To je divný teda...Taky jsem to nikdy neviděl
první stránka co mi našel google a hned dost info, že jsou i 5-ti kvalty.
kdyby tady byl pak nějakej moderator a mohl mi to tady vyčistit trochu.děkuji

22.02.2012, 21:18 |
PlusOne | Upraveno: 2012-02-22 21:28:07
Kód motoru AVF má 6q převodovku.
Kód motoru AWX má 5q převodovku, není to žádnej bastl. Proti AVF má mimo počtu kvaltů ještě jinej průměr spojky, 228mm proti 240mm u AVF. Taky jinej průběh krouticího momentu.
Ve velkém TP je zapsanej typ motoru, tak se podívej - budeš mít AWX. Dával se s 5q převodovkou i do Superba.
Když něco neznám, neznamená to, že to neexistuje...

23.02.2012, 07:49 |
R32 Ahoj. Serviska ? bouráno ?
přesně jak píše +1, při normálních výkonech je lepší 5q, při chipu je lepší 6q kvuly velikosti spojky, jinak s převodované jsou úplně stejně, jen stím rozdílem, že při 6q se nakvrdláte víc
Jo cendler to presne popsal... Ja se sestikvaltem v pasikovi radil (mimo kesto) jen 1-3-6 zbytek nemel smysl :-D
R32 servisku nemam a bourane to nebylo.auto mel predemnou kamoš a ten ho kupoval pri 56tis km a ja ve 112tis km
jinak chip mam 2 roky a zadnej problem ze spojkou zatim nebyl nechal sem to udelat at je to od spoda klidnejsi.
Mě se líbí jak ty koncerny si drží cenu, nebo že by si majitelé myslely, že mají nějaký skvost?
Jinak měl jsem taky, prodával jsem ho tady před 2rokama
[ Link ]
pěknej kousek..cenu si moc nedrží...stal mě 250tis cenu mam sice celkem vysokou ale ne pevnou, na prodej nespěcham mam ještě další 2auta na ježdění a spoustu služebních a ty jsou nejlepší:D

27.02.2012, 00:08 |
Rudi sorry za OT, ale jak si spokojenej s podvozkem a o kolik si šel dolů?
podvozek se celkem da je to komfortni verze takze neni moc tvrdej.a vyšku vzdy volim podle pneu.nejniz sem byl myslim neco kolem 7cm..nejnizsi plast pod autem byl při prazdnem aute 5cm ale to na jezdeni moc nebylo.pristi tyden jde podvozek dolu a bude k prodeji
příští tyden bude v seriovem stavu
auto už je na seriovem povozku