Navštíveno 1316x

Mam dva listky navic na tuto sobotu,vice na www.sexyliga.cz Puvodni cena 790,- za jeden,nyni tato cena za oba.Kontakt pod nickem.

24.02.2012, 05:12 |
m ahoj, prosim o blokaci ted do rana 8h. musim proverit casovou dostupnost doprovodu :)
diky moc

24.02.2012, 08:18 |
relax Kámoš na to chtěl jít, tak zjistim, jak je na tom a možná bych taky zašel :) ... dám, snad co nejdřív, vědět, kdyby teda m nevzal ...

24.02.2012, 08:25 |
Krpas kam ty listky prosim jsou a kde by byla moznost predani ?

24.02.2012, 08:39 |
m chlapi jsem mimo, nejak se mi nedari domluvit, takze listky jsou volne - neberu - dekuji fordik
Místa jsou zde
[ Link ] , oranžová zona (cena lístku 790,-) Mě právě doprovod taky nevyšel, proto jsou volné. Lístky jsou do sektoru 102, řada 3 a budu je mít dnes večer u sebe. Pokud se neudají oba, tak bych šel já a jeden by zůstal volný, tak se klidně může někdo přidat.

24.02.2012, 15:46 |
relax Tak jestli ještě jsou, tak bych vzal oba. Večer cca 19 30 bych ti zavolal a domluvili by jsme předání.
Tyve co je to za uchylarnu? :o))
Někdo mi psal lehce po třetí hodině, ale nevím kdo. Byl první, takže pokud má zájem a ozve se, lístky jsou jeho, pokud ne a byl to někdo jiný než relax, tak jsou Lukáše (relax).
Tak dva lístky si vzal relax, ale nakonec mám ještě dva. Cena stejná, místa hned vedle těch původních dvou. Kontakt pod nickem. Akce se koná dnes.
relax: tak jaký to bylo? Čekám stále na reference, fotky a videa :o)

29.02.2012, 15:58 |
relax Za mě akce super, holky by to ještě trošku mohly vypilovat, ale jinak pěkná podívaná, zajímavej doprodovnej program (např. exibiční zápas rugbistů sparty a slavie) ... prostě parádní show. Na after jsem se bohužel nedostal (druhej den jsem jel hodně brzo ráno na hory :( ). Nicméně pokud se bude akce v Praze opakovat, určitě jdu znova :)
[ Link ]