Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > koleska na octu 19"

o Navštíveno 842x o
o 04.03.2012, 21:28 | handzus
Ahojte všici.mam tady kolečka na prodej znacky keskin kt7.velikost je 19"a roztec sroubu je 5X100.mel jsem je na octacii 1,ale letos jsem koupil dvojkovou.tam je jina roztec,takze proto je prodavam.na fotkach jsou z gumama,ale jsou bez.uz jsem je sundal a prehodil na jina kola.jete jsou asi 5 mesicu a na jednom je lehky zoubek na limci..vzal jsem nechtic patnicek.jeste jednu vec bych dodal..mam ke kolum i typovy list,takze neni zadny problem je zapsat do technicaku..sam jsem to mel zhruba za ctyri hodky zmaknute.v neposledni rade cena..14000kc.pokud budete mit nekdo zajem piste,nebo volejte na 777 983 314.zatim zdur,honza opava.

foto k příspěvku  od handzus

o 04.03.2012, 21:34 | handzus

o 04.03.2012, 21:37 | handzus

o 04.03.2012, 21:44 | handzus
jo pardon.uplne jsem zapomel na sirku rafku.8.5 a ET 30..jeste jedna fotecka na aute..

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3433 sekund.