Navštíveno 875x

Zdravim koupim auto do 65 000 kc max rv min. 2000 klima obsah max 1.6 benzin. Pouze plzenskej kraj pokud o necem vite nahodte to sem protoze neco slusnyho nebournyho se v bazaru asi nesezene nebo sem slepej :/
DIK
dik tam sem byl lak omlacenej az na plech byla zahradka od toho ma nad dverma vzdy po trech rejhach vicko u nadrze ko motor uplne zrezlej a spojka ko
dik tam sem byl lak omlacenej az na plech byla zahradka od toho ma nad dverma vzdy po trech rejhach vicko u nadrze ko motor uplne zrezlej a spojka ko
No, pravdu máš že sehnat na plzeňsku po bazarech něco slušnýho je těžký...
ještě koukni sem, občas tam něco má ale KV
[ Link ]
Pekny podle fotek :) diky moc
Tak nic musim dal hledat :(
nechápu proč si něco nedovezete z reichu, když bydlíte takový kousek...tady a ještě z bazaru je nesmysl...jako hledat jehlu v kupce sena...

06.03.2012, 13:43 |
bafis ja zas nechapu ze si vsichni myslej jak je to v nemecku pohadkovy :D
no jenze tahat auto do 65 000 se taky moc nevyplati natoz za 25kc/1e

06.03.2012, 14:28 |
fredy reich - něměcko? tak to slyším poprvé... Jsem si vždy myslel, že je název "reich" spojen s rakouskem... :)

06.03.2012, 14:29 |
fredy Já teda používám ve spojení s německem třeba, jedu sio pro nějakou vůni z říše :) ale jinak dost už OT...

06.03.2012, 14:31 |
fredy koukni na tipcars.cz a dej si tam filtr na plzeňský kraj s cenou max 65 tis tam máš 400 aut, tak si myslím určo vybereš...
byl jsem pro auto v německu už 3x a vždycky maximální spokojenost :-) ale člověk nesmí jezdit na sever na berlín, ale na jih k mnichovu :-))