Navštíveno 1184x

09.03.2012, 09:00 |
hanx Zdravím, nemáte někdo nějakou vyřazenou židli, kde byste mohli za symbolickou cenu postrádat pár koleček? Potřeboval bych alespoň dvě... Nechce se mi objednávat si je v nábytku nebo po netu kde bych musel ještě platit poštovný a tak, navíc nový kolečka by mě stály víc než čtvrtinu ceny tý židle co mám... :(
průměr kolečka: 50 mm
průměr čepu: 11 mm
délka čepu: 21 mm
Díky

Mají i v Globusu atd. za pár pěněz.

09.03.2012, 09:24 |
hanx Já se ale do globusu atd. nedostanu.. :( navíc ta židle je stará herka, nejradši bych si koupil novou, ale nemám na to prachy.
Mam pet fungl novych kolecek od zidle z Ikey. Dam za nejakou symboliku, treba tabulku cokolady... Praha, dneska vecer muzu i dovezt po trase Praha-Bratislava...

09.03.2012, 10:37 |
hanx codexx: Bohužel jsem ze severu :( konkrétně Libochovice.. Pokud jsou ty kolečka rozměrově stejný (hlavně ten čep) a byl bys ochotnej je hodit do krabice a skočit na poštu, co třeba 100,- na účet předem?
Tak cep ma prumer 10mm, delku 31 a prumer kolecek je 49.
Libochovice by jinak nebyly problem, mam v Litomericich tchyni...

09.03.2012, 10:50 |
hanx Tak bohužel :( jsou to jiný kolečka.. ale díky za nabídku..
pokud jezdíš do Phy tak ti dám jedni židli grátis, má poruchu na plechu (popraskaný) co je naněm sedák, ale jinak je funkční, spodek kříže s kolama si na to přehodíš

09.03.2012, 14:03 |
hanx bohužel, nejezdím momentálně vůbec nikam... :( taky díky za nabídku

09.03.2012, 17:25 |
Adler ty kolca unas maji v kazdem druhem zelezarstvi .. cenovka okolo dvacky .. nekolikrat sem je kupoval nastarou zidli

13.03.2012, 16:29 |
hanx pořád jsem je nesehnal, takže up
Sry, ale to se opravdu nedostaneš někam do krámu, kde stojí pár desetikorun?
Pochybuju, že někdo půjde na poštu kvůli padesátikoruně.
mam nové !
sundal jsem ihned z nove zidle a menil za gumove pro plovouci podlahu.

13.03.2012, 20:57 |
hanx Dudelina: zatím jsem byl ve třech, dva nábytky z toho jeden kde jsem tu židli kupoval a jedno železářství. To je všechno kam se v nejbližší době můžu dostat.. Bohužel..
Newman: jestli máš ty stejný rozměry a chtěl by ses nějak dohodnout, mail nebo napiš klidně sem :-)
rozmery sedi na 100%
mam 5novych ks
0 km najeto :-)
100,- + post
(mam pocit ze to proleze v bublinkove obalce, takze post odhad 50,-)

14.03.2012, 09:56 |
hanx Newman: máš mejl