Navštíveno 945x

koupim veškeré nové, popř zánovní díly na Škodu Octavii, časem chystám renovaci, tak uvítám vše. dík

mam doma fungl nové díly do palubky.Přepínače stěračů,světel a páčku na blinkry.Dále mam nové světla ale na Supra ty křidýlkové ale tohle má asi ty kapky,
tohle ma ty male, viz foto.
jake ceny? kdyztak muzes mi mailem? marek.otasevic@seznam.cz

16.03.2012, 21:51 |
sts Můžu nabídnout 6ks dveří

Spíš ti to daruju.Sám renovuju 110R takže nebudu vydělávat na podobně postiženém kolegovy.Jinak mam těsně před lakem a jsem v tom za 120 tisíc tak doufám že víš do čeho jsi se pustil:)
Tak to se nějak dohodneme:-) jinak je to mazec. někdy si říkám, že jsem radeji měl sbirat cečka :-) Já to tak zhruba počítal a přes 60 bych se neměl dostat. zatím jsem sice renovoval jen babetu a 555 fichtla, s autem zkusenost nemam...
Antonio: 60K, zbožné přání. Mám doma 1000MB a když to chceš mít pořádně, tak v tom lítáš za strašnou raketu.
Navíc je problém, že díly jsou v CZ ceně, každý renovuje tyhle auta a lidi vědí kolik si za to říct, protože se vždycky najde někdo komu to chybí a prachy za to dá:-((
Soptík: posli mi na sebe kontakt. psal jsem maila ale vratilo se to jako nedoručeny

18.03.2012, 11:21 |
TUNER Asi tak...jestli myslíš že do toho vrazíš jen 60k,tak to bude odfláknutý a raději se na to vyprdni.
Někdy by jsi měl vyrazit na nějakou burzu ať máš přehled o cenách a o tom jak "dobře" sehnatelný jsou origo a nebo dobře zrepasovaný díly.... ;-)
Tak 40 dáš za lak, pokud si ho nebudeš dělat sám a budeš to mít z levnějších končin a zbytek rozpočtu tě budou stát velmi slušné kompletní nárazníky a možná se do toho vejdeš se světly, ale to jen možná.
hochu za 60 udělat auto? to fakt ne no. já stavím auto, jsem někde kolem kilíčka,jsem těsně před lakem (cca 30 t.mám domluvený s kámošem) je fakt že mám plno novejch věcí na podvozek atd. připravenejch, ale nemám interiér potaženej a ještě pár dalších věcí.
Největší pjoblém je chrom, kdyby náhodou někdo věděl kde se dá nechat udělat nějakej rozumnej a hlavně za rozumný prachy!!?? ( mám ale 15t. za jeden nárazník se mi dávat nechce ;-))