Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: ND Škoda Octavia 59

o Navštíveno 945x o
o 16.03.2012, 18:15 | Antonio
koupim veškeré nové, popř zánovní díly na Škodu Octavii, časem chystám renovaci, tak uvítám vše. dík

foto k příspěvku  od Antonio

o 16.03.2012, 20:25 | Soptík
mam doma fungl nové díly do palubky.Přepínače stěračů,světel a páčku na blinkry.Dále mam nové světla ale na Supra ty křidýlkové ale tohle má asi ty kapky,
o 16.03.2012, 20:39 | Antonio
tohle ma ty male, viz foto.

jake ceny? kdyztak muzes mi mailem? marek.otasevic@seznam.cz

foto k příspěvku  od Antonio

o 16.03.2012, 21:51 | sts
Můžu nabídnout 6ks dveří

foto k příspěvku  od sts

o 16.03.2012, 22:02 | Soptík
Spíš ti to daruju.Sám renovuju 110R takže nebudu vydělávat na podobně postiženém kolegovy.Jinak mam těsně před lakem a jsem v tom za 120 tisíc tak doufám že víš do čeho jsi se pustil:)
o 16.03.2012, 22:13 | Antonio
Tak to se nějak dohodneme:-) jinak je to mazec. někdy si říkám, že jsem radeji měl sbirat cečka :-) Já to tak zhruba počítal a přes 60 bych se neměl dostat. zatím jsem sice renovoval jen babetu a 555 fichtla, s autem zkusenost nemam...
o 17.03.2012, 09:21 | tommas
Antonio: 60K, zbožné přání. Mám doma 1000MB a když to chceš mít pořádně, tak v tom lítáš za strašnou raketu.
Navíc je problém, že díly jsou v CZ ceně, každý renovuje tyhle auta a lidi vědí kolik si za to říct, protože se vždycky najde někdo komu to chybí a prachy za to dá:-((
o 17.03.2012, 19:38 | Antonio
Soptík: posli mi na sebe kontakt. psal jsem maila ale vratilo se to jako nedoručeny
o 18.03.2012, 11:21 | TUNER
Asi tak...jestli myslíš že do toho vrazíš jen 60k,tak to bude odfláknutý a raději se na to vyprdni.
Někdy by jsi měl vyrazit na nějakou burzu ať máš přehled o cenách a o tom jak "dobře" sehnatelný jsou origo a nebo dobře zrepasovaný díly.... ;-)
o 18.03.2012, 12:48 | SilverGhost
Tak 40 dáš za lak, pokud si ho nebudeš dělat sám a budeš to mít z levnějších končin a zbytek rozpočtu tě budou stát velmi slušné kompletní nárazníky a možná se do toho vejdeš se světly, ale to jen možná.
o 18.03.2012, 19:43 | Thomas987
hochu za 60 udělat auto? to fakt ne no. já stavím auto, jsem někde kolem kilíčka,jsem těsně před lakem (cca 30 t.mám domluvený s kámošem) je fakt že mám plno novejch věcí na podvozek atd. připravenejch, ale nemám interiér potaženej a ještě pár dalších věcí.
Největší pjoblém je chrom, kdyby náhodou někdo věděl kde se dá nechat udělat nějakej rozumnej a hlavně za rozumný prachy!!?? ( mám ale 15t. za jeden nárazník se mi dávat nechce ;-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3507 sekund.