Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P:kola Kei racing 15" 4x100

o Navštíveno 597x o
o 19.03.2012, 08:40 | mourl | Upraveno: 2012-03-19 08:44:27
Ahoj, chtěl bych nabídnout na prodej sadu kol Kei racing fuji.Kola jsou jednu sezonu jetá,čily stav skoro nových,gumy bych řekl na dojetí,možná jednu sezonu by se dali.Jsou tam Bridgestone Turanza ER3000 195/50/15.Jedno kolo má trošku odřený střed,při přezouvání mi upadlo :-(
Kola jsou dovezená z UK, rozteč 4x100,ET 38,šířka 6,5", jsou tam středící kroužky na Hondu čili 56,1 myslím?
Přidám i matky které byli ke kolům + sadu bezpečnostních matek McGard (jsou už trochu jeté ale stále funkční)
Cenu bych viděl na 7tis.kč + domluva. Kola jsem ochoten do 100km někam přiblížit.Jsem z Neratovic,kousek od Prahy.
Fotka je při nasazení kol na začátku minulé sezony.Případně je ještě při zájmu nafotím.
Tel: 737 32-94-37

foto k příspěvku  od mourl

o 19.03.2012, 08:40 | mourl
Na autě

foto k příspěvku  od mourl

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3358 sekund.