Jelikož jsme se doma dohodli, že koupíme něco většího, tak budu mít na prodej přibližovadlo Mazdu 626. Je to sedan, motor 1,8/ 74kW, stříbrná barva, rok výroby 12/2001, na české silnice vlezla v roce 2002. Má nejeto poctivých, nyní necelých, 140tis. kilometrů, což se dá doložit do loňského jara poctivě vyplňovanou servisní knížkou. Auto bylo koupeno u prodejce Mazdy v Mostě, kde bylo následně servisováno. Z výbavy to má takovej ten standart, el. okna předek, klima manuální, rádio, loketka, alu kola originál Mazda, samozřejmě i plechy na zimu, ABS, protiskluz. Všechno je plně fungující, technickou jsem dělal letos v lednu. Celkově je auto hodně udržovaný a nezničený. Závady? Nesvítí podsvícení ovladače ventilace a jeden malej orezloň na zadním lemu. Fotku jsem plesknu zítra. No a na závěr cena, chtěl bych za naší Majdu 70tis. Kč, vím že to není zrovna málo, ale to auto je prostě v cajku a udělá někomu ještě moc moc služby. Rozvody byly dělaný ve 113tisích km, celá údržba je v servisce nebo mám i kompletně všechny účty ze servisů. Další info na telefonu 777080970