Zdravím... Koupím za rozumné peníze řídící jednotku řidičových dveří. ODešla z ničeho nic při stáhnutí okna a najednou nešlo nic - DO,centrál, kontrolka na palubovce při otevřených dveřích, stropníi světlo při otevřených dveřích, stahování všech oken, zamčení ani odemčení z interiéru, štelování zrcátek, podsvícení čudlíku řidičových dveří. Jedná se o Octavii I 1.9 TDi 81kw r.v. 2001. Více foto... Děkuju za nabídky
Omlouvám se za takový popis, ale nechtěl jsem to dávat na 2téma!!!

Nedávno jsem to taky řešil. Je několik typů. A funguje jen ten správný... Ve škodovce mi řekli 6500,- - 11 000,-. Já sehnal a rovnou jsem ji vyzkoušel na vrakáči. Stála mě 1200,-. Mam nějaké od kámoše. Co mi nefungovali. Tak napiš číslo, mrknu na ně...
No jsem četl na škoda clubu, že prý jde o konektor, že jich je více, tak teď jsem z toho v ... No to je jedno hlavně, že vím co to je. Něco jsem sehnal, tak pozkouším, kdyby nic, tak bych ti dal vědět ,,suchos" a domluvily by jsme se. Ještě jedna otázka mě napadá a to když tam napojím jinou jednotku, jestli se nějak kóduje nebo tak něco a nebo, jestli prostě vyměním a fyčím, jak při staré.?? Jinak Vám děkuju.