Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: zábavnou pitominu - el. kytary pro děti

o Navštíveno 991x o
o 11.04.2012, 17:09 | H.E.R.O.
dostal jsem místo dluhu 4 ks nové zabalené sestavy 2 kytar pro děti od 8let.(v jednom balení za 500 jsou 2 kusy!!!) Je to docela sranda s tim,takže jednu jsem si nechal a kdyby měl někdo zájem prodám za 500+pošta (platba předem). Běžně na eshopech cca 700+

WowWee Paper Jamz PRO - kytary COMBO PACK- obsahuje 2 kytary+ 2 popruhy. Staňte se rockovou hvězdou! Paper Jamz kytara neobsahuje struny, ale je dotyková.

foto k příspěvku  od H.E.R.O.

o 11.04.2012, 17:09 | H.E.R.O.

o 11.04.2012, 17:11 | H.E.R.O.
Společnost WowWee založená v roce 1988 a proslavené produkcí inovativních robotických hraček nově přináší do naší nabídky další specialitku v podobě hudebních hraček.

Popusťte uzdu fantazii a staňte se vaší oblíbenou rockovou hvězdou, která hraje na kytaru. Díky zařízení WowWee Paper Jamz PRO - kytara není nic jednoduššího. Dotyková kytara umožní hrát i těm, kteří skutečnou kytaru nikdy nedrželi v ruce. Můžete hrát skutečné akordy a tóny, skládat vlastní písničky nebo si zahrát tři „předinstalované“ písničky. Když vás tyto písničky omrzí, můžete si přes USB kabel nahrát jiné. Kytara si sama dokáže sladit akordy, které hrajete tak, abyste zněli vždycky jako skutečný profesionál s léty praxe. Samozřejmostí je i možnost zesílení nebo zeslabení.

o 11.04.2012, 21:17 | cezetko | Upraveno: 2012-04-11 21:18:19
V Liberci v Tesku jsem je v pátek kupoval v akci za 130,- Slevněný z 1800,-
o 12.04.2012, 10:38 | Rustapha-659
Pro děti? :o) docela se mi to líbí...

[ Link ]
o 12.04.2012, 10:46 | Rustapha-659
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.34 sekund.