Navštíveno 1893x

Nemáte někdo?Pouze super stav.Auto je z roku 2004.
Díky
toto?

nekde mam fungl novy... zapatram.
Oki.Písněte mě pak prosím cenovky.Děkuju
za tisícovku bych ho měl mít, jako nový
Super díky za info.Informace předám dál..
Tykeev:>Pokud je jak nový a není někde škrábnutý a v pohodě funguje tak by to bylo bezva.Mohl by si sem simtě hodit reál foto?Díky moc
to Leveler:
musím ho nejdřív najít :-)
měl jsem ho tu, tak snad tu ještě bude.
Pak dám foto
zatím nenašli moji rádcové :-(
nejhorší je, že vím, že ho někde mám
Aj škoda.Tak snad se najde.
A co ty H-Honzo?
Mám ho pro tebe připravené, to svoje jsem sice nenašel, ale kolega jich má asi pět :-)
Chce za něj 1200,-
Kdyžtak jsem k zastižení na mobilu 777301540
Supr.Měl bych na Tebe ještě náké otázky:)
1)Mohl by si mě poslat na mail real fotku toho rádia?(mail mám pod nickem)
2)Je k tomu autoradiu předpokládám KOD(Bez kódu by to prý nešlo) a radio je funkční:)
3)Neměl bys k tomu ty vydličky na vyndávání rádia?
Radio není pro mě a majitel je punťa takže by rád tyto info:)Potom se domluvíme jak to budeš chtít zaplatit jestli předem atd.Jinak v autě má ted radio na kazety takže by snad neměl být problém to jen prohodit za toto s CD že?:)
Tak zatím díky za info:)
tady je koukam domluva jak kdyz kral007 schani beckera...DD
je to všechno na dlouhý lokte, nemám ho u sebe... během víkendu to nafotím a zjistím vše info :-)
Tak co?Hejbe se to nějak?:)
Urguju to jak to jde :-)
Přinejhorším ho u kolegy zítra vyzvednu a nafotím to sám.

23.05.2012, 10:57 |
Lion Ahoj Tykeev, jak to prosim Tě vypadá s tím radiem? Jsem ten pro koho by mělo být určeno.Je mi to už nepříjemné se takhle pořád ptát, ale už mě tlačí čas. Trvá to už přez měsíc. Díky za pochopení.;-)
to Lion:
dělám co můžu...
jdu to zase popohnat.
Kdybych měl to svoje u sebe, nafotím to hned a vše prozradím.
Takhle je to přes někoho a nemůžu to moc ovlivnit...
Ach ju... snažím se :-/

23.05.2012, 11:57 |
Lion Jasný chápu, díky. Tak snad se to už pohne kupředu. ;-) Kdyby se k tomu známý přeci jen nějak neměl, tak to v pátek objednám na jednom vrakáči, ok?
nuže, odpovědi jsou zde:
- foto nemám, ale zítra dopoledne bych měl mít rádio u sebe, tak to kdyžtak nafotím. Každopádně mu nic není.
- kód je k tomu
- packy na vyndavání u toho nejsou

23.05.2012, 13:01 |
Lion Tak paráda, díky. Fotku chci hlavně z jednoho důvodu a to aby nebyly ošahané čudlíky a poškrábaný čelní kryt. Zítra se domluvíme ohledně přepravy a platby.
Tak supr.Tak snad to klapne:)

25.05.2012, 18:55 |
Lion Tak koupě tohoto radia už není aktuální. Dnes sem ho sehnal a už je v mém voze. Tímto všem děkuji za pomoc se sháněním. ;-)
To Tykeev: Omlouvám se, jestli jsem Ti tím způsobil nějakou škodu, ale už jsem nemohl opravdu déle čekat. Děkuji za pochopení.
to Lion:
v pohodě, škoda žádná nenastala.
Rádio jsem dnes konečně dovezl k sobě, takže už ho fotit nemusím.