Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Ford Probe 2,5 V6 24v

o Navštíveno 10079x o
o 08.05.2012, 12:11 | Thullo
Protože nový majitel se dostal do tíživé finanční situace (což se může stát každému z nás) poprosil mě, zda bych neodkoupil Purplesse zpět. Odkoupil jsem ho a proto ho nyní opět dávám k prodeji.

Je však o 5.000,- levnější, neb za měsíc provozu a 1.800km najetých si majitel odečetl jako půjčovné...

Ford Probe 2,5 V6 24v
První registrace: 9/1998
Najeto: 163.466km (+ cca 1.800km) (poctivých - nestočený tachometr)
120kW / 220nM
Barva: Fialovo modrá metalíza (opravdu nádherná na slunci měnící se barva)

Abs
Alarm
Airbag 2x
Autorádio Na CD/MP3 + WMA Pioneer
Centrální zamykání Na Dálku
Posilovač řízení
Klimatizace
Kožený interiér (jako nový - nepopraskaná kůže)
El. Okna
El. Zrcátka + vyhřívaná zrcátka
El. Nastavitelné opěradlo řidiče
El. Anténa (fungl nová)
Imobilizér
Přídavná dálková světla
Výškově stavitelné sedadlo řidiče
Výškově stavitelný volant
Výšková regulace předních světlometů
Regulace intenzity svítivosti přístrojové desky
10 poloh cyklovače stěračů
Zadní stěrač + vyhřívání zadního skla + Ostřikovač zadního skla
Osvětlení interiéru (strop, podlaha, úložná schránka, kufr, motor)
Digitální hodiny
Alu kola Platin 15´ (jako nová, bez škrábanečku)
Zimní Pneu 195/65/15 Michelin
Kotoučové brzdy 4x
Klíč + Dálkový ovladač 2x
Interier po nekuřácích.

Nově uděláno před prodeji:
Vyměněný Motor (jede jako z praku - měl málo najeto)
Naplněná klimatizace (při výměně motoru se vypustila)
Nové Rozvody
Olej
Olejový Filtr
Vzduchový Filtr
Nové ploché řemeny
Geometrie
TK do 1.11.2013

Opravdu TOP STAV! (za poslední rok investice přes 68.000,- doložitelné fakturama i fotkama)

Cena: 54.000,- (dohoda - možno přidat jinou sadu alu kol, nebo vyměnit atd.)
Tel: 775 636 616
Web: www.thullo.cz

Všechny fotky a podrobné info zde:
[ Link ]

foto k příspěvku  od Thullo

o 11.05.2012, 00:45 | Syrup
koupit nechci, ale klobouk dolu ze jsi to byl ochoten vykoupit zpet.. !
o 11.05.2012, 05:40 | Thullo
2 Syrup:
A proc ne? Vim, ze az se z toho vyhrabe, prijde si pro jine Probe - zamiloval se do tech aut :o) u me se nekupuji jen auta, ale i PRIPADNA POMOC, RADY, TIPY, Sezenu dily, Zajistim servis a pri prodeji pomuzu bud prodat, nebo to odkoupim zpet.

Napr Probe c. 13 :o)
V roce 2010 jsem ho prodal do Brna. V roce 2012 jsem ho koupil zpet :o)
viz:
[ Link ]

Navíc tady u toho fialového, to byla pomoc v pravou chvíli... Ano, mohl jsem dát ruce pryč, ale kdo ví, co by se dělo, kde by pak auto zkončilo atd... ;o)
o 11.05.2012, 21:48 | straki
Nemáš ty náhodou na dubině malý Probe vrakáč?
o 11.05.2012, 22:03 | Thullo
2 straki:
Vrakáč? Mám tady auta, ale o vrakáči nic nevím...
o 11.05.2012, 22:35 | straki
Sorry za ot, ale neco jsem zaslechl, že se lidem nelibi, že tam maš, ja nevím, 5 aut a oni proto musí na placené. Já tam nebydlím, mám to od známého.
o 11.05.2012, 23:11 | Thullo
2 straki:
Jo, to je mozne ALE na druhou stranu, ja parkuji na parkovisti, kde nejsou zadne domy - jen restaurace (LaFutura), ktera si udelala sva parkovaci mista (5ks + 1x Invalida) a jejich hoste parkuji pred nasim domem, kde se neda parkovat pak... v noci, jak odlezou z hospody az kolem 23hodiny se uvolni mista...

Navic jsem predseda peticniho vyboru za odtah autovraku z parkovacich mist u nas - primo pred nasim domem jsme nechali odtahnout uz 4auta s rok a vice propadlou technickou, ktera stala rok a vice na jednom miste...

Navic, je tady velke a male NEPLACENE parkoviste - takze to, ze nekdo kvuli aut jinych (napr mych) musi na placene parkoviste je holy NESMYSL... ;o)

viz mapka:
1) zde bydlim
2) zde parkuji (je tam vzdy volno, jak se zavre a nez se otevre restaurace) ;o)
3) velké PLACENÉ parkoviště
4) velké PLACENÉ garáže (kde parkuji i já za 1.180,- na měsíc
5) velké NEPLACENÉ parkoviště
6) menší neplacené parkoviště

o 11.05.2012, 23:19 | straki
Hele to je na jinou diskuzi, ale nesmysl to rozhodně není. A pokud bych tahal s děckama přes půl dubiny, kvůli "sběrateli", taky bych se taky zlobil. např. z 5 a 6 na 1 to není tak blízko s děckama v sedačkách a navíc víš sám proč tam nestojíš, tak rozeberou auto za noc do šroubku... Parkovat tam není kde a ty necháváš odtahovat vraky, abys tam mohl mít svoje...auta :-)

Tohle je můj pohled občasného návštěvníka tvého domu.

Držím palce sousedům ať se časem nerozhodneš sbírat autobusy.
o 11.05.2012, 23:20 | straki
Jo a hlavně když je postavíš všechny vedle sebe, tak to vypadá dost provokativně. "-)
o 11.05.2012, 23:26 | Proffesor_W
kdyby se lidi starali o svoje tak jak se staraji o druhy, ani si nedokazu predstavit jak by nam vsem bylo dobre
o 11.05.2012, 23:30 | straki
Oni se lidi starají jen o sebe a to je ten problém
o 11.05.2012, 23:35 | straki
Sorry, jestli to můžete někdo promazat, tak to prosím udělejte tohle je inzerát na prodej... díky
o 12.05.2012, 08:32 | Thullo
2 straki:
Kámo, nemusí se to tady mazat - nemám s tím nejmenší problém a ani morálně mě to skutečně nijak netrápí! A proč?

Následuje další mapka, kde bych rád demonstroval, že skutečně žádné rodině s dětmi, ani důchodcům, tělesně postiženým, nebo zdravým lidem nebráním v parkování u domů!!!

MODRÁ jsou parkovací místa u bytových domů
ZELENÁ jsou parkovací místa, kde je ona RESTAURACE
ČERVENÁ jsou vytvořená parkovací místa dané restaurace - vyhrazená jen pro zákazníky restaurace... Je jcich celkem krutých 6 pro obrovskou restauraci. To jejich klienti jsou ti, kteří parkují vozy na MODRÝCH místech a brání těm rodinám s dětmi. Já tak maximálně bráním zákazníkům té restaurace, parkovat na místech, která té restauraci nepatří a jsou volná...

Spíše je šílené, že obří parkoviště (z první mapky č. 3) má pronajaté soukromník od města a ten tam vybírá peníze za parkování... toto parkoviště bylo vybudováno právě pro naše sídliště, které je kolem dokola onoho parkoviště ;o)

Takže, já osobně parkuji dost daleko od svého domu, abych nebránil NIKOMU Z DOMU - a lidi z RESTAURACE mám v paži, protože ti celou dobu, co ta restaurace stojí parkují na modrých místech podél žlutočerveného domu (kde bydlím já)

A to že jsou vedle sebe je schválně - poutá to pozornost a tak to má být ;o)

Takže sečteno a podtrženo - NIKOMU V NIČEM NEBRÁNÍM a jsou jen nesmyslné KECY, že ano... MAPKA je jasný důkaz toho, že se nikdo s dětmi, babičkou, chromým psem atd nemusí belhat daleko DÍKY MÝM 4 AUTŮM (která navíc stejně už pomaličku mizí)

A kdo nevěří, ať tam běží... ;o)

o 12.05.2012, 08:41 | Thullo
Ještě bych rád dodal, že kolem ZELENÝCH MÍST není žádný dům s bytama...

Dle obrázku:
Nahoře jsou patrové garáže kde za prachy stojím i já, abych měl parkovací místo, když potřebuju)
Vlevo je 4 proudová silnice se svodidly a 2ma tramvajovými pásy
Vpravo je Restaurace
Dole je česká spořitelná, nad níž je pár bytů - bydlela tam přítelkyně - parkovacích míst je tam víc, než dost a vždy je tam volno ;o)

Ta další parkoviště jsem zobrazil proto, aby bylo jasné že je BLÁBOL když někdo říká, že musí na placené (kam se mimochodem nedostane, neb je tam pořadník a je to plné)

A jaký je problém vyložit před domem děti s kočárkem a pak jet někam zaparkovat??? Také to tak dělám, když dovezu něco z nábytku třeba a není místo... Těžko bych to tahal i z místa, kde parkuju auta (Zelená) až tam, kde bydlím (Modrá na vzdáleném konci červenožlutho domu) ;o)
o 12.05.2012, 08:48 | straki
Jo to zní dobře, děcka necham v sedačkách u vchodu a cca za 10 minut si je vyzvednu :-) pěkné mapky, ale naprosto o ničem. Vždyť je na nich vidět, že ta parkoviště jsou úPlně plná :-). Ser na to, my se neshodnem. Já mám auta dvě a vždycky to někomu vadí
o 12.05.2012, 08:51 | straki
Jo to zní dobře, děcka necham v sedačkách u vchodu a cca za 10 minut si yje vyzvednu :-) pěkné mapky, ale naprosto o ničem. Vždyť je na nich vidět, že ta parkoviště jsou úPlně plná :-). Ser na to, my se neshodnem. Já mám auta dvě a vždycky to někomu vadí
o 12.05.2012, 10:47 | Midnite
přesně tak... Lidi se starají jen o druhé a nedokáží si zamést před vlastním prahem, aneb závist je pěkná mrcha...
Straki: meleš tady jednu hovadinu za druhou, nám u baráku stojí také 3 auta, někdy 4 a žádný problém s tím nemám. To že někdo buzeruje tebe, neznamená že ty zas můžeš "buzerovat" jiné, jako to děláš (asi z nas*ání, že to tobě neprochází).

PS: AŽ se lidi začnou starat především o sebe, bude hned na světě líp, ale většina jsou takové závistivé svině, že to je k pláči.
o 12.05.2012, 14:56 | straki
Midnite: Díky za analýzu, tak závist mnou cloumá. Zamyslím se nad tím. :-) Příště, prosím, akorát mín vulgárně, já taky nikomu nenadávám.

Thullo: rozuměj, jen ti říkám, že to lidi řeší, né že to se máš pakovat a otevřít bazar jinde, to je tvoje věc. Kámošovi třeba otočili auto na střechu (zaparkované...) jen za to, že si ho koupil. Já tam občas jezdím, ale spousta kámošů tam bydlí a tak jsem se to doslechl.
o 12.05.2012, 15:06 | Midnite
Straki: nikde ti nenadávám a ani to nehodlám dělat, akorát mi příjde dost mimo.. Ať si tam má třeba těch aut dvacet, nebo ne?
o 12.05.2012, 16:02 | CervinVega
jako Midnite + kdyby tam stalo 5 skodovek za radove 10x tolik, nikdo by nic neresil, protoze ocas vnima JAK to vypada a ne o CO jde...
o 12.05.2012, 18:55 | Thullo
2 straki:
Né, já to myslel tak, že když od někud přijedeš, můžeš klidně děti zavézt domů a auto nechat na 4kách. Pak si pro auto přijdeš a zavezeš kam potřebuješ. Ne však díky mým 4vozům...

Ano, dle mapky, kterou jsem dal je zřejmé, že je parkoviště plné - ale to je poledne řekněme, kdy je restaurace PLNÁ HOSTů (důkazem je plné jejich parkoviště - jindy tam totiž není ani auto - hrozil by odtah). Ti ale odjedou se zavíračkou a tam, kde parkuju auta já, je najedou liduprázdno... (tedy autoprázdno) jinak bych je těžko naskládal vedle sebe, nemyslíš??? :o)

Neberu to jako rýpání, jen vysvětluji, že to místo auta KDE parkuju NEOMEZUJE NIKOHO ;o) až tu budeš osobně, stav se - názorně ti to předvedu a ty mi řekneš, kdo se kvůli mě bude trápit s dětma atd. ;o) parkuju prostě TAM, kde se NIKDO nepokouší žádné důchodce, nebo děti, zvěř, či náklad - nebo cokoli dostat z vozu do domu či zpět. Tedy neparkuji tak, že bych někomu v čemkoli bránil...

Holt ale je lidem jasné, že tato stejná a nezvyklá auta patří jediné osobě a je z toho poprask ;o)
(což mě osobně nevadí ani v nejmenším)
o 12.05.2012, 21:06 | Luke_288
mě se zase líbí úžasná dedukce něterých z vás, že jde o závist...
Midnite: mě by zase přišlo dost mimo mít 20 aut v místě kde jsou paneláky a parkujou tam lidi co maj 1-2auta na rodinu (neřeším tenhle konkrétní případ, pokud nikomu nepřekáží a je tam všude místa dost, fajn). naopak by mi přišlo normální si ty auta přesunout do nějakýho soukromýho areálu.
o 12.05.2012, 21:09 | Midnite
20 aut, to by mi také přišlo mimo, ale určitě né 4...

Nejde o závist a o co teda?? Promiň, ale znám povahu lidí z vlastní zkušenosti..
o 12.05.2012, 21:58 | Luke_288
Vsak ja reagoval na tech tvych 20. Ono totiz pri navrzich parkovacich ploch vstupujou do hry koeficienty vztazeny k poctu bytu, proto by me to taky asi sralo. I kdyz spis ne, prtz v praze nemit soukromou podzemku tak nezaparkuju nikde, takze jsem zvyklej
Ad zavist- me teda strakiho prispevky neprijdou nejak zavistivy, ale nedokazu se pasovat do role nekoho, kdo zna povahu lidi a dokaze takhle kazdyho odhadnout.
o 13.05.2012, 07:31 | Thullo
Me osobně spíše dojímá Strakiho první přízpěvek:

´´Nemáš ty náhodou na dubině malý Probe vrakáč?´´

a druhý je další perla (myslím s tím placeným prakováním - což je totální NESMYSL):

´´Sorry za ot, ale neco jsem zaslechl, že se lidem nelibi, že tam maš, ja nevím, 5 aut a oni proto musí na placené. Já tam nebydlím, mám to od známého.´´

A) nechápu ten vrakáč - jako když jsou to auta kolem 50.000,- hned jsou to vraky??? :o)

B) Naprosto se odběhlo od názoru, že někdo musí krz mě na PLACENÉ PARKOVIŠTĚ - což ty lidi tam dle Strakiho druhého přízpěvku štvě - neb musí platit... ale debata se odvrátila na to, že musí parkovat daleko.

Přičemž daleko parkuju ty auta já, aby lidi mohli parkovat u baráků :o)
o 13.05.2012, 10:26 | straki
Thullo ty se chceš hádat, nebo se jenom nudíš?

Ad A) na mě to tak působí a hlavně ta kabrio nádhéra. Promiň, jestli jsem se tě doknul.

Ad B) kámoši mají auta na placeném, někteří a návštěvy se procházejí

Luke_288: jediný jsi pochopil a pochybuju, že midnite má doktorát z psychologie. Kdyby mě znal, tak neřeknu, ale takhle říká blbsti.

o 13.05.2012, 11:53 | Thullo
2 straki:
Nechci se hádat, to v žádném případě :o)

Ad A) napsal jsi dotaz, zda tady mám vrakáč, nebo ne? Napsal... Tak jsem to jen nepochopil - proč VRAKÁČ??? (Vraky probe totiž mám také - aby byly ND - ale to mám ve svých vlastních garážích - jedna je v Nové Vsi, druhá v Mariánkách)

Ad B) napsal jsi, že někdo krz mých aut musí na placené parkoviště, nebo ne? Napsal... :o) Zajímalo by mě teda kdo - stačí mi jediná osoba, která musí na placené kvůli mých zaparkovaných aut? (ode dneška už jen 3ks aut - neb toto fialové je PRODÁNO a na cestě do Prahy)

Takže to není o hádce - to je jen o rozboru tvých tvrzení. Napsal jsi to - napsal - teď se teda jen zajímám o to, proč jsi to napsal... to je celé.

Jistě, pro někoho jsou ta auta vraky - pro jiné je to ale srdcová záležitost. Platím řádně povinné ručení (žádný depozit), mám platné stk, platím havarijní pojištění, s autama se pravidelně jezdí - tak proč bych tady s nimi nestál??? :o) Znovu opakuji - daleko od všech bytových domů (viz mapky)

Tvůj postřeh byl, že bych zde neměl parkovat proto, aby nikdo nemusel na PLACENÉ parkoviště - vyvrátil jsem tézi, že někdo krz mých aut musí na placené parkoviště a ejhle - zase že to má pak někdo daleko domů. Ukázal jsem jasně, že to nikdo nemá daleko domů kvůli mých aut, neboť je rozmně sám parkuju dost daleko - tedy né u domu, ale mimo obydlenou část... a stejně si tvrdošíně stojíš za svým, neb nikde něvidím např.: AHA, tak když je to tak jak píšeš, pak to dává smysl a kámošovi to vysvětlím, protože kámoš evidentně říká hlouposti ;o)

Nejsem z těch, kteří se chtějí hádat - nechci žádné rozbroje s nikým, ale pokud kdokoli něco tvrdí, měl by pro to mít nějaký pádný důvod a případné argumenty, nebo důkaz. Mám za to, že já ti je tady dal - i s obrázky. ;o)
o 13.05.2012, 12:06 | Lubak
Kdyby se každej staral sám o sebe udělal by líp ne?
Jelsti to někomu ze sousedů vadí , tak proč nepřijdou přímo za Thullem?To si špitaj vrabci na střeše a jedna paní povídala že?To bych se na každého vysral.
o 13.05.2012, 12:42 | straki
Tvé otázky jsem ti zodpověděl výše, A i B...
o 13.05.2012, 12:51 | .mycTD
ja jsem nekde zaslech, ze nekdo ma dubine klidne i ctyri byty a chudaci slusni lidi mu pak musi za bydleni platit najem.
to soukrome vlastnictvi cehokoliv je hrozny nesvar...
o 13.05.2012, 12:55 | Thullo | Upraveno: 2012-05-13 12:59:29
2 Straki:
Nene, promiň, ale neodpověděl jsi mi na otázky :o)

Tak znova.

A) Proč jsi se ptal na VRAKÁČ?

B) Kdo MUSÍ kvůli mým autům na placené?

Tvé odpovědi nebyly na tyto otázky... Nedotkl jsi se mě - 100lidí - 100chutí a je to v pohodě - vážně, jen jsem nepochopil VRAKÁČ - kdyby jsi napsal BAZAR, tak bych to chápal...

Co se Bečka týká :o) Jen jsi mi řekl, že mají auta na placeném a návštěvy chodí daleko - Chceš tím snad říct, že je tam na PLACENÉM parkovišti mají ta auta kvůli mě??? Nebo že jejich návštěvy chodí daleko, protože parkuju auta taky daleko? Schválně mi napiš adresu toho borce :) dám sem mapku kde parkuju auta a kde on bydlí - pak se můžeme byvit konkrétně, v čem a komu překážím...

Já tady dělám domovníka - všichni mě tady znají, chodí za mnou lidi, když mají problémy (feťáky, bezdomovce atd). Proto jsem také nechal odstranit ta 4 nepojizdná auta. Nikdo nikdy nepřišel za mnou, že mu vadí moje uuta - i tak jsem je nenechal před domem (kde jsem je měl asi týden, na zkoušku) ;o)
viz: [ Link ]
Ano, tady to byla sviňárna vůči lidem - ale měla svůj důvod ;o)
o 13.05.2012, 12:56 | Thullo
2 .mycTD:
:o) přesně tak...
o 13.05.2012, 14:17 | Luke_288
myctd: jak souvisi soukromy vlastnictvi s vyuzivanim verejnych ploch?
o 13.05.2012, 16:10 | straki
Luke_288: čoweče tys mě předběhl :-) asi se tady srovnává vlastictvi 4 bytů a 4 Fordů Probe. A jsme zase u závisti :-)

Thullo: na začátku jsem tě jen varoval, že to lidi řeší. Nevím proč se mi tu ospravedlňuješ. V tomhle se mnou nehneš, pro podnikání si každej musíme ten svůj plácek platit a ne zabírat veřejné prostranství.
Otázka vrakáče: kdybych věděl, že je to baraz, napíšu bazar

Placené parkoviště: mega podraz na lidi! Souhlas je to totální blbost pronajímat parkoviště uprostřed sídliště.
o 13.05.2012, 16:45 | Thullo
2 Straki:
Není to BAZAR :o) to bych tam měl asi nějaké cedulky s cenou, nebo kontaktem, či infem, že něco prodávám... nic takového nemám. Jen tam JEN parkuju - a vedle sebe je mám, neb se mi líbí, jak to vypadá.

To je lidem trnem v oku :o) ale kterým lidem??? Těm ´rozumným´ jen těžko...

Mít je rozházené po sídlišti, neřekl by nikdo ani bélěš, neb by jim to nedošlo. Nad tím je se třeba pozastavit ;o)

Navíc to není pro podnikání ;o) ta auta jsou jen mé hobby... jestli 2 roky práce a ve finále zisk MINUS 13.000,- (viz toto konkrétní Probe) považuje někdo za podnikání - pak to chápu ;o)
o 13.05.2012, 16:52 | AllInOne
Taky budu muset u nás to parkování trocha prověřit, stojí tady v řadě 5 oktávek a 2 fábky. A ještě je podezřelé, že 6aut ze 7mi jsou stříbrné barvy :-)
o 13.05.2012, 17:49 | Midnite
Luke: opět řešíš slovíčkaření místo reality. Vše co tvrdíš je pravda a přes to vlak nejede. Teď odběhnu já, co je tobě po tom parkování, co je po tom strakimu? Jestli někdo něco řeší, tak jedině s Thullem a ne tady na fóru, kde jste všichni hrdinové a velicí ochránci práv.

ad. veřejné plochy: Ty může využívat každý, dle své libosti, takže kde je problém?

ad psychologie: Jelikož studuju medicínu, tak mám z tohoto předmětu nespočet zkoušek, jak povinných tak z volitelných předmětů :P.

ad závist: přesně takové řeči vedou lidi, které sere to, že si někdo může dovolit tolik aut. Kecy o kšeftech s autama atd. jsou úplně mimo.

Straki: jestli se tě toto osobně týká, tak si zajdi s Thullem na kávu a vysvětli mu to osobně, chceš se handrkovat na fóru o věci, která se tě netýká a budeš tady mluvit o vrakáčích atd...??
Prostě se starej/te sami o sebe a budem všem líp, ikdyž chápu že většina čechů toto prostě nepochopí a musí řešit vše okolo, jen svoje s*ačky né.
o 13.05.2012, 18:13 | pbjun | Upraveno: 2012-05-13 18:15:08
Nejak nechapu co se tady resi? Tak vadi nekomu ze nekdo ma 5 aut nebo to ze nekde parkuje? Kdyz ma penize na to zivit 5 aut tak at si ma 5 aut, jestli se nekomu nelibi to ze nejake kupuje a prodava tak at si to klidne nahlasi na financak, ale myslim ze vzhledem k solidnosti tohoto cloveka (soudim dle inzeratu tady na foru) nebude problem dolozit ze na tech autech nevydelava takze to financaky zajimat nebude a pokud se nekomu nelibi ze nekde parkuje vic aut, pokud vim tak dubina je docela velke sidliste a pet aut se tam fakt ztrati - pripadne nikdo nikomu nebrani zavolat si cajty at mu reknou kdo to vlastni a vlastnika privolaji, vlastnik predlozi doklady o tom ze je to jeho, o tom ze ma STK, o tom ze plati povinne a o tom ze bydli na danem sidlisti a policajti se mu pokloni pripadne si jeste koupi jedno auto :D Jedine cemu se Thulo vystavuje je ze mu to nejakej zavistivec objede klicem - pri pristizeni doporucuji zlamat ruce...
edit: vrakoviste je misto k tomu urcene, oplocene, hlidane a stoji na nem automobily dlouhodobe nepojizdne, odhlasene, rozebrane a urcene na ND, vrakoviste take zajistuji ekologickou likvidaci. Takze predpokladam ze toto Thullo nedela :D
o 13.05.2012, 18:42 | Thullo
2 pbjun:
Ne, toto Thullo skutečně nedělá :o)

Ono, to že to dráždí, mi ve skutečnosti dělá moc dobře... Proč? Auta jsou havarijně pojištěná i proti vandalismu - takže nebudu lhát - každý útok na mé vozidlo (jakékoli) je pro mně jen a jen přínosem ;o)

Parkuji tam schválně, byť to mám řekněme 250-300metrů k baráku - z Restaurace a i z Garáže na tato místa míří kamery ;o)

2 Straki:
Napiš mi sem prosím onu ADRESU toho tvého známého, kterému ty má auta brání v parkování. Díky moc...
o 13.05.2012, 22:08 | Luke_288
Midnite: kazdej clovek by mel sam v sobe najit nejakej bod rovnovahy at uz se to tyka cehokoliv. Nekdo ho holt najde, nekdo ne. Ja tak nejak podle thulovo prispevků vytusil, ze ma tech aut vic a mel jsem pocit, ze je ma parkly nekde u dilen, garazi nebo nevim kde, ale ze je parkuje u panelaku, to me fakt prekvapilo (odhlidnu od toho, ze me osobne by mi tech aut bylo lito)
A jsme u ty rovnovahy, resp rozumny miry- verejny plochy muze kazdej vyuzivat dle libosti- nekde jsi psal o typicky cesky vlastnosti- zavisti. Pak bych od tebe takovouhle vetu fakt necekal, prtz podle tyhle logiky si na parkovisti u vas pred barakem slozim dva navesy hnoje a nebudu resit, ze tu verejnou plochu vyuzivam na ukor ostatnich, co tam parkujou 1-2 auta.
Thulo: sorry, tohle uz se netyka tebe, me jen midnitovi argumenty neprijdou uplne okej (zvlast ta dedukce zavisti a vyuzivani verejny plochy) nevim kdo a proc by zavidel nekolik pomerne starych,levnych aut. Aspon ti to upuje inzerat :)
Btw jsem taky pomerne studovanej clovek, ale vetsina veci co mi ve skolach tlacili do hlavy v praxi moc nefunguje ;)
o 13.05.2012, 22:34 | straki
Thullo s těma pojistkama bavíš :-). Nechapu proč se v tom furt hňacáš. Jen jsem tě varoval, že tO lidi sere. Tečka. Až se příště dozvím, že (např.) ti to jde někdo zapálit, tak budu držet hubu bo s tebou není řeč. Mě se to netyká.

Midnite: tvé soudy jsou super (zametání před prahem, vlastní sračky, závist) :-) my se známe? (řečnická prosím neodpovídat)

Jinak jako Luke

Že vás to ještě baví.
o 13.05.2012, 22:35 | Midnite | Upraveno: 2012-05-13 22:41:50
Luke: promiň, ale jestli si myslíš, že tě škola "připraví" na život, tak si vedle a to nemyslím nic ve zlém. Nechci s tebou mít jakékoliv rozbroje, ale to je prostě můj názor a na diskuzním fóru to tak musíš brát. Není nic myšleno proti konkrétní osobě..

Btw k závisti: jde vidět že nejsi denně v kontaktu s lidmi jinak by si poznal i závist v porci léků tomu a onu pacientovi a to mi teprve příjde jako totální úlet

ad straki: věřil bys, že je mi to úplně jedno? :D
o 13.05.2012, 22:44 | straki
Ale jo, závist je a může za spoustu zla, ale dyť se neznáme, nikdy jsme se neviděli a tak nemůžeš hned předpokládat, že závidím několik stařičkých ojetin. Neházej naps všechny do jednoho pytle :-)
Kurňa nehádejme se. Fóra moc nečtu bo se tam furt někdo hádá a teď jsem do toho spadl s dobrým úmyslem :-(
o 13.05.2012, 22:54 | Midnite
Straki: to o závisti bylo obecně o lidech co vedou takové řeči a néééé o tobě :), takže možná vznikl komunikační šum... Takže předpokládám, že vyřešeno :)
o 13.05.2012, 23:27 | straki
U mě dobrý :-)
o 14.05.2012, 07:15 | Thullo
2 Straki:
Se mnou že není řeč? :o) to snad není možný... Proč se z toho neustále snažíš nějak vykroutit? Mám jednoduché otázky - čekám na ně jednoduché odpovědi - místo nich se dočkám jen reakce dítětě ze základní školy typu: ŽE TO JEŠTĚ ŘEŠÍŠ, atd... ale ta ADRESA? ODPOVĚĎ na mé otázky? NIKDE...

Ty jsi tady napsal nejdříve jeden NESMYSL v podobě nějakého vrakáče - když máš k tomu něco říct, hned měníš téma...

Stejně tak s tou krávovinou o placeném parkovišti - opět nesmysl do nebe volající a opět se k tomu neumíš pořádně vyjádřit.

Navíc, adresu toho ubožátka, který kvůli mým autům musí bobátko parkovat daleko od baráku, nebo dokonce je NUCEN jít na placené poarkoviště jsi tady ani po dvou slušných výzvách nenapsal - a proč?

Podle mě jen proto, že tvůj ukřivděný kamarád bydlí beztak na druhé straně sídliště a tobě je to teď trapné tady ukázat, že vlastně všechny tyhle vypsané NESMYSLY jsou skutečně jen těmi NESMYLY...

Ono někam vpadnout, napsat pár nesmyslů - to umí každý. Ale podložit svá tvrzení, to už umí jen skutečný charakter...

Jestli je někdo bude chtít zapálit - tak jak jsem psal - hurá do toho ;o) někdy mám sto chutí to zapálit i sám, když se mi něco nedaří - ale to by kolikrát shořel i třeba můj počítač, nebo kalkulačka :o)

Takže z toho strach nemám. No a abych teda ulevil tvým ublíženým kamarádíčkům, auta přeparkuju někam za město, aby bobánci konečně mohli z placeného parkoviště ven, nebo aby to měli kousíček domů. Byť ty auta parkuju JISTO JISTĚ minimálně 500metrů od jejich bydlení...

Opravdu, lidská hloupost nezná mezí a bohužel, byť se neznáme Straki, mám z tebe a tvého jednání pocit, že se za své výroky tady teď i sám tak trochu stydíš - jinak si nedokážu vysvětlit to, proč jsi tady nenapsal tu jeho adresu, proč jsi mi neodpověděl na jednoduché otázky a proč se bráníš bez podání pádných argumentů výpadem typu: S TEBOU SE NEDÁ MLUVIT...

A jetli mi chceš namluvit, že jsi mě vlastně jen chtěl bránit, protože to LIDI SERE, tak spíš by jsi měl zapřemýšlet nad tím - jaký TYP LIDÍ TO SERE A PROČ, když neparkuju před jejich barákama a NEBRÁNÍM NIKOMU v parkování u domu (viz. NEZVRATITELNÝ DŮKAZ - ona MAPKA s popisky a zřetelným vyznačením toho, kde bydlí lidé a kde já parkuju auta)
o 14.05.2012, 07:23 | straki
Thullo ty jsi fakt magor, bohužel se potvrdilo, co jsem o tobě veděl už dríve. Tvoje romány nečtu. Už to baví jen tebe :-)
o 14.05.2012, 08:18 | walish
straki: to myslíš vážně? Obviňuješ ho neprávem, on s tebou stále jedná slušně a ještě mu začneš nadávat. Ty máš nějaký komplex nebo co? Ten tvůj kamarád bude asi taky intelektuální elita národa. Nevím,o co ti jde,ale starej se o sebe a neser se tady do Thulla
o 14.05.2012, 08:19 | Thullo
2 Straki:
Magor? Ty jsi o mě něco věděl? Vždyť mě ani neznáš - absolutně nevíš, o čem mluvíš. Spíše jsi tady na foru všem předvedl, co jsi vlastně zač :o) na jednoduché otázky nemáš odpovědi a žádné argumenty. Prostě jsi mimo a nerozumíš ani tomu, co vypustíš z vlastní hlavy... sorry, je to tak ;o)
o 14.05.2012, 09:39 | Luke_288 | Upraveno: 2012-05-14 09:39:46
midnite: však v cajku, beru to jako poměrně plodnou diskuzi, neurážíme se, mě jen prostě čas od času nějaká debata zaujme a zajímaj mě argumenty trošku hloubš. někteří tu píšou dle mě hlouposti na který pak nedokážou reagovat.
jinak nevím z čeho sis odvodil, že si myslím, že mě škola připraví do života, už jsem nějakej ten rok z VŠ pryč (a proto vím, že je to blbost), moje zaměstnání mi umožňuje bejt mezi lidma (a to všech sociálních skupin, tzn od uklízeček po těžký zazobance) dnes a denně (nejsem kancelářská krysa) takže taky nějaký to srovnání lidských vlastností mám, ale nedokážu to aplikovat na jiný co neznám.
mě jen přišlo naprosto divný, žes tu strakiho obvinil ze závisti, což mě z jeho příspěvků nevychází. to že někomu vadí, že něčí auta někde zavazí přece ještě neznamená, že mu ty auta závidí.
jinak znova zopakuju, že mě to přijde taky divný parkovat takovej počet aut kdekoliv jinde než někde ve vlastním areálu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3793 sekund.