Navštíveno 8080x

Viz nadpis,postupně sem budu dodávat více fotek a informací.
Prozatím:Vento VR6-Výroba 1996, 128kw/265Nm,výbava-předek+zadek v elektrice,zrcátka v elektrice,klimatronik,palubní počítač.Okno za spolujezdcem nestahuje,jinak vše včetně klimy funkční.
Najeto 260xxx km,ekodaň zaplacena,technická do 11/2013
Stav:někdy v lednu dávaný nový pružiny,tlumiče,silentbloky v ramenech,někdy cca v únoru olej,svíčky,přetěsněná vana,nový diody na podsvícení klimatroniku.
Co by to chtělo:chtělo by to nový blatníky(cca 600kč/ks) a vyvařit kousek prahu.Dodal bych i tlumex na vystříkání dutin a podvozku,mam doma 4 spreje(ty co se nasadí na pistoli) :-)
Jinak motor super,tacho jde nadoraz bez problémů:-)
Více info po tel. nástřel ceny ať se máme o čem bavit cca 40tis.
Honda VTR 1000 F Firestorm:78kw/ 96Nm,nová řetězovka zlatá ČZ,najeto na ní cca 600 km,pneu předek i zadek cca 40 procent.Byla kdysi stříkaná,už jsem jí tak koupil,netrefili trochu odstín:-( Cena cca 45000kč.Rychlé jednání přidám helmu Caberg V2R.Jinak to chce samozřejmě vidět a projet oboje,fotky dodám postupně jak jsem slíbil.
Více info po tel:608 371 804 Honcke.
Možno prodat dohromady se slevou,nebo výměna za něco f Tédéí:-) Trochu se mě změnily životní priority:-D
K té motorce... jaký je r.v. a celkově nejeto, jaký servis atd.. :) díky
Midnite:info večer,jedu na oběd:-)
klidně na mail prosímtě :)

14.05.2012, 12:58 |
R32 Kde se to Vento dá vidět ?
R32:Litoměřice,Praha,Kralupy,Mělník atd.Po dohodě i jinde.Jsem z Roudnice nad Labem,Prahu jezdím skoro obden:)
R32:Litoměřice,Praha,Kralupy,Mělník atd.Po dohodě i jinde.Jsem z Roudnice nad Labem,Prahu jezdím skoro obden:)

14.05.2012, 16:30 |
dalio nad ventem bych i uvažoval , ale nějak mě nesedí ty lišty - není na nich ozn VR6 , na př.nárazníku není lišta ....nerýpu , ale kdyby vše sedělo a vento bylo ok ...měl bych vážnej zájem.
dalio:prahy nejsou origo,origo mam doma sundaný,na řidičově straně je kousek zlomený,tak čeká na opravu.Lišty ti nepovím,takhle jsem to koupil.Označení VR6 je v masce.Jinak o ceně se dá diskutovat,ale jelikož jsem ho pořídil za 35 tis,13 tis jsem do něj investoval,tak za 30 ho prodávat nebudu...
Nějaká klempířina na tom ještě je,to je jasný,ale myslím že někdo šikovnej by si to za víkend v dílně udělal a Vento by udělalo ještě dost radosti:-) Já na to nemám ani čas,ani money,ani prostory...

midnite:

Midnie:VTR:kilometry viz fotka,a rok výroby je 97.Jezdí,startuje,vše bez problémů(prostě Honda:-D )
Měl bych i komplet výbavu od bot přes rukavice,helmu až po kombinézu.Vše jeté 1 sezonu,tak kdyby náhodou...
Jsem na tel:)
písni mi na mail... nějak se mi od tebe mail vrací
midnite:nic mi nepřišlo...napiš na tel.
nepřišlo, protože máš ten mail asi plný

14.05.2012, 20:49 |
Pajk Kua není to tak dávno, co jsi z té VR6ky měl radost. :/ Proč jde z domu? Něco novýho v plánu nebo bydlení?
Pajk:tak nějak všechno dohromady...:-( Být money na 2 auta,tak si jí nechám,ale mám toho teď jak buchet:)
Jo a na autě je roční dálniční známka:-)
boty na moto jsou jaké a jaká by byla cena?
cendler:
[ Link ] nejdřív bych chtěl prodat moto a až potom ty věci,rozumíš?... :-)
Ale jseš v pořadníku:-)
kdyby mi neodřekli clio, tak bych ji vzal :(

17.05.2012, 20:21 |
dalio kruci , láká mne oboje .....
dalio tak vem oboje,udelame mnozstevni slevu:D
Nebo jak jsem psal-mozna vymena...
Midnite:to asi ne,sorry:)
Mozna vymena obojiho,treba i dohromady nejlepe za nejaky koncern,nejlip Fauvé:)
Veruna 35 tis,VTR 45 tis kč.Dohromady 75 tis.:D

31.05.2012, 13:24 |
Bucci Honcke: ale Midnite má koncern - žabožroutskej, ale má, a navíc polovina jeho kastle je z Wiliamse :-)
Radši zůstanu u koncernu Německýho:)
VR6 35000,- poslední cena,níže ne:(
VTR 40000,-kč.
já už stejně nechci měnit :) ale Honda je fajná

01.06.2012, 12:32 |
tibor je to vstrek či karbec?
VR6 tedy 32tis+sleva na benzin.:)
ty mě s tou motorkou sereš :D
přijeď si pro ní,dáme ještě malou slevu:D
VTR 38 tis rychle jednani.
hej, už sem nepiš raději :D
UP VR6 zamluvená,VTR 38 tis.

22.06.2012, 16:46 |
JR pockam az bude za 30 a zacnu o ni premejslet :-)
JR: ty už máš motorku, tak neser :D

22.06.2012, 22:56 |
JR Ted mam jen polomotorku a chci neco vetsiho :)
ty si můžeš dovolit cokoliv lepšího, já zatím ne :))
Takže VTR poslední cena 36 tis.Vzhledem ke stavu opravdu poslední cena,níže ne,takže JR musíš přitlačit trochu:)
psal jsem ti mail pane :)
up škoda VTR,je zaparkovaná,nejezdí se na ní,chtěla by novýho páníčka co by jí protáh perka:D
boze ja na to mit ridicak tak ji beru bez vahani.
opravdu nechápu, že ji nikdo neveme....
up,přidám přilbu Nitro+plná nádrž gratis:)
Ty vole.......to už je výzva........
To se nikdo nepřijel ani podívat?
Nepřijel:) Jinak up a volat na mobil,jsem teď bez internetu...
UP možná lehká dohoda,za chvíli jde spz do depozitu:)
Mas nekde danej inzerat?
Popr.hod sem odkaz, dik.
Zimní cena-dohoda.Bližší info zájemcům po tel.
opravdu ju nikdo nevzal? divné...