Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: EVF Panasonic Lumix DMC-FZ30

o Navštíveno 1107x o
o 17.05.2012, 17:22 | 323Marty
Prodám dneska už starší kousek, ale fotí stále výborně. Jsem jeho první majitel, mám komplet krabici s manuálem a teď sem k němu koupil novou baterku, protože ta první dosluhuje. Novej stál 16.000,- u Foto Škoda, cenovku teď bych chtěl aspoň trojku, jinak ho snad radši nechám dceři na naučení. Prodávám ho protože mi doma jen leží už rok na poličce, protože sem koupil D7000. Funkčnost je samo 100%. Známky použití (ošoupání na plastových částech) po těch pěti letech nějaký má, ale nic zlýho. Nebudu sem vkládat tuny parametrů, kdo ho zná, ví že byl tehdá jeden z nejlepších kompaktů, kdo nezná, na netu je informací i ukázkovejch fotek tuna. Podle mě je i dnes lepší než ty plebsy, co maj 20mpx a třicetinásobnej zooooom pičo.

foto k příspěvku  od 323Marty

o 18.05.2012, 18:48 | 323Marty
aktuální foto všeho v balení včetně polarizáku a UV filtru. Ve foťáku je samo 2GB microSD, stačí na 500 fotek v nejvyšší kvalitě.

foto k příspěvku  od 323Marty

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3542 sekund.