Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Prodám novou FULL HD Kameru HP za 3.499

o Navštíveno 1276x o
o 18.05.2012, 11:08 | m
Prodám novou (ze starých skladových zásob jsem jí dostal výměnou za služby jednomu IT shopu) full HD kameru viz nadpis od HP.

Info třeba zde - ovšem pozor - prodávající nemá komplet balení, já ano: [ Link ]

Má cena je 3.499,- Kč - Ke kameře není doklad a takovou záruku/nezáruku drží ten shop bez záručáku a dokladu, ale kamera je zcela nová - sám jsem si jí vybaloval z fólie na krabici.

Nejedná se o žádnou vrácenou reklamaci nebo tak, zcela nové zboží.

Praha osobka nebo pošta po ČR zdarma.

foto k příspěvku  od m

o 21.05.2012, 08:34 | m
Tak jsem si o víkendu natočil alespoň 15 min FULL HD svého povozu, koupil jsem za tímto účelem kamerce 16GB SD kartu (micro SD vč. adaptéru) v Alze za 300,- Kč, kterou dávám samozřejmě do ceny.

STAV KAMERY STÁLE NOVOUČKÁ - NATOČENO 15MIN ZÁZNAMU

ÚPRAVA CENY NA 3.299,- KČ S POŠTOU ZDARMA ČI PŘEDÁNÍM V PRAZE AŤ NEŽERU

(nedržím SHIFT, používám CAPS LOCK:)
o 21.05.2012, 09:13 | bafis
Neco takovyho shanim kvuli miminu, ale kamera od HP mi trosku nesedi a s tim souvisi i ta zaruka nezaruka. Popremyslim, pohledam....
o 21.05.2012, 09:18 | m
Je to takovej o level výš než ty neznačkový rádoby full hd s psaným rozlišením 18mega pixelů a tak :)

Je to takový v podstatě první cenově možný značkový low end ve full hd kamerách.

Pustil bych jí za 3,2 nebo si jí radši nechám - ten stav a kvalita tu hodnotu má.

Dej kdyžtak vědět...
o 25.05.2012, 09:45 | m
budu fér když jsem na víkend zlevnil i jinde: Tak to udělejme teď do konce tohoto víkendu (27.5.) za 3000, s poštou za 3050, ať máte třeba radost.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3127 sekund.