Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P moto INTERKOM za 1000kč

o Navštíveno 1903x o
o 05.06.2012, 10:14 | bafis
[ Link ] vali se tu nevyuzitej, necham za litr :)

foto k příspěvku  od bafis

o 05.06.2012, 10:14 | bafis

foto k příspěvku  od bafis

o 05.06.2012, 19:35 | Bingi
z kama si prosimtě? Aj bych měl zájem, ale potřeboval bych to vyzkoušet
o 05.06.2012, 20:52 | bafis
Jsem z Varnsdorfu... je to samozrejme plne funkcni.
o 05.06.2012, 21:17 | Bingi
o to mi nejde, ono to má v sobě hádám nějaký zesilovač žejo? Chci něco abych si mohl pustit do prilby mp3jku. Jde mim o to, jestli to je trochu poslouchatelné
o 05.06.2012, 21:31 | bafis | Upraveno: 2012-06-05 21:31:28
na motorkarich na jedny diskuzi jsem nasel recenzi jednoho uzivatele.

Tak jsem dostal jako darek Albrecht AE 600S a tady jsou moje prvni zkusenosti:

Zakladni info o prostredi pouzivani:
ridic - vyska 182 cm, prilba Lazer Tornado (Dayton)
spolujezdec - vyska 164 cm, prilba Lazer Vertigo
stitek na moto - original, pozice takova, ze nad palubkou vykukuje jedna dirka

Interkom ma 3 polohy hlasitosti/intenzity mikrofonu. Bezproblemova a cista komunikace na urovni nejnizsi citlivosti mikrofonu a soucasne nejnizsi hlasitosti. Ve vetru pri 140 km/h mluvim normalnim hlasem a vsechno je bezproblemu srozumitelne. Kdyby preci jen hluk v prilbe a v okoli jeste stoupl, staci mluvit jen mirne hlasiteji - neni potreba pripinat intenzitu na prepinaci.
Pri maximalni intenzite mikrofonu je uz znacne sniman hluk z prilby a hovor je zbytecne mene srozumitelny. Staci tedy mit neustale prepnuto na min intenzite mic.
Interkom snima nepretrzite, tzn. nevypina v pauzach hovoru.

Je mozne pripojit vysilacku, mp3, navigaci, mobil.
Vysilacku slysi ridic i spolujezdec. Pokud ridic stiskne PTT, muze do vysilacky mluvit i spolujezdec. Pokud poslouchate mp3, tak pri prichozim/odchozim hovoru vysilackou dojde k okamzitemu ztiseni hudby. Zhruba po 5 vterinach po ukonceni hovoru dojde k plynulemu zesileni na puvodni hodnotu. Tato funkce ztiseni hudby/radia FM by mela fungovat i pri beznem hovoru ridic-spolujezdec, ale v praxi tomu tak neni (museli byste do toho mikrofonu vylozene kricet).

Vestavene radio FM je v praxi temer nepouzitelne. Neustale dochazi k preladovani vlivem pohybu motocyklu.

Zaver:
Jsem nadseny, protoze dosud jsem pro komunikaci pouzival interkom vysilacek Cobra MT700, popr. ridic i spolujezdec meli kazdy svou vysilacku. Tento interkom Albrecht nabizi nesrovnatelne cistci a srozumitelnejsi komunikaci prakticky pri neomezene rychlosti.
Nepouzitelnost vestaveneho radia me netizi, protoze si radeji pustim mp3.
Pro me byla nejdulezitejsi pohodlna s bezproblemova komunikace se spolujezdcem a soucasne pouziti vysilacky pro komunikaci s ostatnimi motocykly. Obe tyto funkce jsou 100% splneny a ja jsem max spokojen :-)
o 07.06.2012, 12:57 | bafis
1000 vcetne počty :)
o 07.06.2012, 13:15 | LukeFab
kua,jeden mi je k ničemu,chtělo by to dva :-(
o 07.06.2012, 16:52 | bafis
Druhej mikrak a sluchatka jsou taky, ale chyby druhej kabel od nich do aparatu, mel by se dat doobjednat ;-)

Neco nabidni, at se to nevali v garazi...
o 08.06.2012, 15:31 | bafis
750kč
o 08.06.2012, 17:45 | LukeFab
ja myslel jako jen jeden interkom,potřebuju dva pro dvě motorky.
o 08.06.2012, 21:46 | bafis
tak jeden ted muzes mit za supr cenu ;-)
o 17.06.2012, 18:56 | erix7 (K)
jestli je, beru.
o 18.06.2012, 13:28 | erix7 (K)
co to mas za tel, stale obsazeno
o 29.06.2012, 09:32 | erix7 (K)
ty vado, zijes jeste ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3396 sekund.