Druh karoserie: sedan
Datum výroby: 1999 (1. reg. vozdila v ČR 3. 2. 2009 dříve SRN)
Objem válců: 2926
Výkon: 135kw
Druh paliva: nafta
Barva: modrá metal
Počet najetých kilometrů: 195 218
Stav vozidla: dobrý
Platnost STK: 9. 2. 2013
Cena: 99 000,-
Popis výbavy: 6x airbag, ABS, ASC, automatická klimatizace, automatická převodovka, autorádio, boční airbagy, centrální zamykání, dálkově ovládané centrální zamykání, el. ovládání oken, el. ovládání šíbru, el. ovládání zrcátek, origo hliníky 16" (225/55/16), multifunkční volant, nastavitelná sedadla, nastavitelný volant, palubní počítač, posilovač řízení, tempomat, venkovní teploměr, vyhřívaná přední sedadla, výškově nastavitelná sedadla, xenony, rádio business s kazetou
Popis provedených oprav: Nejsem mechanik a věci na tom si sám nedělám a ani tomu moc nerozumim. Takže všechno řešil můj garážník. Byly tam nějaké vůle v přední a zadní nápravě. To je teď vyřešeno. Motorový olej s filtrem má 3700km. Nové zadní levé čildo ABS.
Popis nutných oprav nebo nedostatků: Nečitelný ukazatel nájezdu km a nečitelný informační panel na budíkách. Svítí bag. Začínající koroze na vnitřní straně řidičových dveří, jen rohy. Rozpraskané těsnění čelního okna. Sedřený levý přední podběh od kola mojí blbostí Mlácení přední nápravy za studena, asi tlumiče. Roztrženej husí krk co vede kabely do víka kufru.
VIN: WBADL81080GJ69399
Určitě jsem na něco zapomněl, ptejte se na cokoliv. Diskuze volná. Cena je jenom hrubej nástřel. Dá se dohodnout i na výměně. Je možný, že postupem času bude ubívat nedostatků, páč to auto mě baví, ale ty prachy taky nejsou teď úplně prča páč jsem momentálně bez práce. To auto je docela fajn, dlouhodobá spotřeba 8.8/100. Nejsem závodník, jen na dálnici to občas protáhnu.
[ Link ] #