Navštíveno 1332x

Prodám 2x dálniční známku na rok 2012, jsou slouplé z aut po operáku,cena 1200 za obě,nebo 1 ks 650.
Jsou k nim samozřejmě štítky,ale známka i štítek je popsaný, já to řeším na známce tempem,nebo lihem a na štítku mizíkem :-)
email: luko.neu@gmail.com

11.06.2012, 20:17 |
Bladzej | Upraveno: 2012-06-11 20:17:49
Jestli je prodaná jen jedna, beru druhou... :)

11.06.2012, 20:23 |
Kamil07 | Upraveno: 2012-06-11 20:24:09
Vzhledem k tomu za kolik se tady dálniční známky prodávají (nedávno za 1 300,- Kč), tak předpokládám, že jsou za tuto směšnou cenu prodané obě.
No já vím, ale za zeptání člověk nic nedá :)
2 Bladzej:
Toz kdybys neco rekl, mohli jsme to vcera dat do kupy :o) DOCTHOR je ten, koho mas auto :o)

11.06.2012, 20:31 |
Bladzej | Upraveno: 2012-06-11 20:32:49
Jo jo, Docthora znám, písemně. O tom, čí to Auto původně bylo taky vím, jsem si studoval a něco i pamatoval z dob minulejších :)
A ke známce: nějak jsem necejtil potřebu lítat po dálnici. Ta týdenka, nebo desetidenka nebo kolik kurňa mě navnadila :))
Prodané jsou obě, a budou další :-) Objeví se opět v inzerci, takže řádně sledovat AHC :-)
kdo mi to tu fušuje do řemesla? :-D
Kamil07: já nechávám ceny na vás :))
2Perfekt:
Nikdo :-) to jenom větříček :-D
Neboj, já prodávám pouze ojeté :-) A ty Nové :-)

11.06.2012, 22:47 |
Kamil07 | Upraveno: 2012-06-11 22:49:04
P3RF3KT: Proti ceně nic nenám, co si lidi vydraží, to mají, sám jsem od tebe minulý rok jednu bral a byl jsem s cenou spokojený.
Docthor: Co jsem tady vyčet, tak se ty použité dají na poště za mírný poplatek vyměnit za nové.
Kamil07: No jestli jo, tak jakym způsobem, já myslím že musíš mít doklad o zakopupení ne ? Ještě jsem to nezkoušel, nevím co na te poště říct aby mi to vyměnili..
Já jsem to taky nezkoušel, ale myslím, že stačí dojít na poštu s dálniční známkou nalepenou na fólii, říct, že jí chceš vyměnit za novou a oni ti jí za 40,- Kč vymění.
Pokud je to jinak, tak P3RF3KT určitě poradí.
Kdyz tak premejslim, moh bych sundat tu svou, jsem mimo republiku a vypada to, ze budu s autem az do konce roku, takze bych jednu mel i s tim kuponem. Byl by zajem? Cena stejna.
A jak to co nejsetrneji sundat? Nebo to mam sloupnout a na poste vymenit?
já to vždycky nahřál a pak nitkou opatrně odřízl od okna, potom to dát spolu s druhou částí na tvrdší fólii a prodat :)
OK, zkusim, kdyz to zkurvim, tak to vymenim na poste.
tappaja: Beru, podrobnosti do mailu.
jojo hodíš to na folii zajdeš k oknu mrskneš to tam a čekáš než ti vrátí novou :)) Jednou sem chytil otravnou uřednici co chtěla ještě k tomu vidět techničák. A asi 3x sem tam poslal někoho at mi to zařídí, neměl sem zrovna čas a ani jednou mu to nedali. Už nevim kvuli čemu ale prostě to nevyšlo. Mě to vyšlo vždycky.
Na poště bez problémů vymění. Zkoušeno minulej rok. Ale nesmí tam bejt slepice, u nás na "vsi" z toho dělali kovbojku a nechtělo se jim do toho. V Písku hotovo během 2minut.
tappaja: tradiční žiletkou to jde samo. V podstatě podříznout;-)