Navštíveno 1953x

Koupím auto pro mladou, konečně si udělala řidičák, tak chci pro ní nějaký pojezd do práce a na nákupy, zatím nechci nic drahého, přecejenom je to první auto.
Asi jediná podmínka je, aby to byl benzín.
Celkem koukám po :
Alfa Romeo 147
Fiat Stilo(3dv)
Nissan Almera
ale jestli máte něco, tak sem stím nebo na email.
díky
to uz 147my stoji 50k? 8-O
no spíš oni pořád stojí 50K? :-)
007 : ano, už se dají koupit kolem 50t, ale to jsou ty první ročníky
prvni generace je stejne hezci nez ten facelift co z toho udelali
1.6 za ty prachy sežene. Jinak co dvojkové Punto?
Punto nee, mladá v tom dělala autoškola a nechce ho
Na Alfistech je 156 za 44tis.
asi bych se na itala úplně vykašlal..
10let starej ital vypadá jako by byl 20let používanej. Peugeot 206,audi a4,golf 4,Ibiza,Polo těch je

21.06.2012, 07:31 |
Duri Honda Civic?
neptejte se a jestli o něčem víte, třeba z rodiny někdo prodává, tak to sem hoďte

21.06.2012, 09:14 |
Conan Já vim, je to kombík, ale zase něco odveze...
[ Link ] ... a bezpečně se s ním předjíždí ;-)
Po zkušenostech kamaráda se 147 před face. bych do ní nešel. Sice je pěkná, slušně vybavená, dobrej posez, ael celkem drahej servis a je potřeba celkem často na našich tankodromech. Hlavně u přední nápravy. Měl jsem 2 roky 206 1.4 8V a až na výměnu ramen, který byly snad ještě původní (cca 3500 Kč za obě i s prací) jsem jen dolejval benzín a měnil olej.

21.06.2012, 09:36 |
relax [ Link ] todle stojí známýmu na place, auto jsem osobně prohlížel a v klidu můžu doporučit ... fakt pěkněj kousek, vim, že je to klišé, ale auto vyjma prvního 3/4 roku patřilo pánovi staršího ročníku, auto pravidelně servisovaný, málo ježděný ... prostě pěknej kousek :)
El_Vita : to mám projeté křížem krážem
Conan : děkuji, ale to je na ni zbytečně dlouhý a kombíka mám já, tak by se nevyužil
antharis : Neboj, alfy mám prolezlé, taky mám jeden kousek doma, viz foto
relax : konečně, super, to vipadá zajímavě, ukážu a uvidí se

Cendler: Ty bydlis v JZD? :-D
joo do 159 bych časem taky klidně šel :-) sice sem ještě neměl možnost se svést, ale posez v ní je pěknej a ten vzhled...vždycky když jí vidim, tak slintám :-D
Co umí italové na jedničku je tvar to zláká hrozně ke koupi,ale pak už je to horší.Bohužel celkově doba kvalitních aut už je dávno pryč a je jedno co to je za značku.Ale u italů to platí 2x.
Myslím si že za 50tis. koupíš přítelkyni hodně pěkný menší autíčko matající se kolem roku 2001
cečková Corsa s motorem 1.2 vubec neni špatná. Je poháněná řetězem a 80koní na prcka do města stačí.POlo je taky fajn ale koupíš ho za stejný peníze ale starší a chudší. Inzerátů na aut je hrozně, až tomu není možný ani věřit
cendler.... ty woe ne*er :-)
pořád hledám, teď už je to max aktuální
FoFo MK1,3dv. 2,0i(+LPG BRC), rok 98, najeto 236tis. Víc info po mailu. cena 50tis.