Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Favo

o Navštíveno 4202x o
o 21.06.2012, 01:42 | Sisma
Zdarec..
Tohle vozítko mi tu na zahradě zarůstá do země, tak si pomalu řikám, že už nastal čas ho vykopat a poskytnout k prodeji, kdyby měl náhodou někdo zájem.
Nejvíc napoví asi fotky, aktuálně je auto na značkách, ale bez STK (neni problém zařídit), veškerá muzika je vyndaná, ale stále je kompletní.
Prodám buď jako celek se vším všudy, nebo jen auto bez instalace někomu na přetvoření, nebo díly..
Víc info asi na mailu sisma@seznam.cz

foto k příspěvku  od Sisma

o 21.06.2012, 01:42 | Sisma

o 21.06.2012, 01:42 | Sisma | Upraveno: 2012-06-21 01:46:32
Edit: kua, koukám, že jsem to zas hodil do špatný sekce, tak pls o přesunutí... sry...

o 21.06.2012, 11:21 | Kapka (M)
*** presunuto ***
o 21.06.2012, 12:04 | Luke-Jeep
Ty woe sisma ještě žije :-O
o 21.06.2012, 13:29 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jako luke-jeep :-)
o 21.06.2012, 15:01 | johanik
jako kluci nademnou :-D
o 22.06.2012, 04:57 | Sisma | Upraveno: 2012-06-22 05:00:53
Njn to víte pánové, stále živ a zdráv...
Jen jsem malinko přehodnotil priority a koníčky. Ale jestli se Fazole vcelku neprodá, tak část hudby nacpu do SLKčka a třeba se někde potkáme. Už jsem nebyl na nějaký akci snad 3 roky, trochu mi to chybí :-(
Rád bych se přijel mrknout na Křivku, snad mi to vyjde.
o 14.01.2014, 21:02 | Sisma
Ta znova a lépe.
Jelikož přibylo další vozidlo do rodiny, tak Fávo musí už nadobro zmizet.
Původně jsem ještě před Vánocema chystal tohle vozidlo do provozu, že s nim budu jezdit do práce, ale najednou se vyskytla nová kára.
Tak pro případné zájemce:
Auto je plně pojízdné, jen bez STK (není problém zařídit). Bohužel mu na předku přibyly nějaké ty šrámy, auto nebylo uskladněný tak aby se mu nic nemohlo stát. Ale vše by se dalo opravit. Můžu nafotit pro případné zájemce.
Co se týká ceny:
Varianta 1:
Auto bez muziky, ale jinak kompletní. To je na 15" kolech, sport podvozku, komplet úprava exterieru, pokovená okna, chrom kliky a víčko nádrže, neony a spousta dalších věcí, které může nový majitel použít k dalšímu prodeji, nebo k obrazu svému. Eko neplaceno, 2. majitel, najeto asi kolem 150000, výroba 1993, zimáky k tomu..
Cena cca 10000 kaček.
No a varianta druhá:
Kára tak jak je popsáno výše, ale se vším všudy, tj s komplet instalací.
Repro: 4*Rockford P2 30cm 250W RMS, ováy Rockford T6*9 150W RMS, 4*16cm kompa Canton.
Zesiky: DLS CAD11 Monoblok 1kW RMS 1ohm, JBL 2*150W RMS, Rodek 4*85W RMS
Kapacitory 5F+2F, Kabeláž, poj, pouzdra, rozb. bloky atd.
Rádio je Alpina se sliderem (číslo z hlavy nevim), spousta nastavení, ale odešla mechanika, takže jen radio, nebou Aux..
Zástavba lamino s různými efekty.. Nevim, co dál, můu dát jako komplet funkční, nebo v krabicích. Stavěno dle EMMA specifikací.
Cena orientačně někde kolem 45000 korun. Dohoda..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.334 sekund.