Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > BIXENONY Roomster Fabia II

o Navštíveno 1445x o
o 29.06.2012, 14:04 | france
Prodám original lampy Hella předělané na original Bi-Xenon Hella!

Jedná se lampy původně Bi-Halgen avšak retrofitované na original Bixenon.Použity výhradně original komponenty.
Nikdy se Xenon či Bixenon do tehlě vozů továrně nedělal!
Nikde nebyla použitá žádná čína HID apod sračky!

Bi čočky Hella nové
Výbojky D2S Philips
Zapal moduly Denso

Lampy jsou po renovaci plně osazené a na vůz plug and play bez uprav,jejich funkce neni nijak omezena!Startery jsou vně lamp tudíž nehrozí defekt navlhnutím apod.

Info na 608974322
Cena 7990,-

foto k příspěvku  od france

o 29.06.2012, 14:05 | france

o 29.06.2012, 14:05 | france

o 29.06.2012, 23:33 | Alííí
Nechci rýpat, ale když jsem sháněl pro mladou dvojkovou Fabii, našel jsem jednu 1.6 16V s bixenonem origo, a origo ostřikama.
Jinak světla hezký, ještě by to chtělo černý vnitřky, a zapráší se po nich i za vyšší cenu...
o 30.06.2012, 19:37 | france
Bohužel nikoliv...Ostřiky ano ty se dělaly ale original světlomet pro plynovou výbojku nikde v katalogu náhr dílů nejsou.Jak na Rooma tak Fabu.
o 01.07.2012, 23:48 | FBS
můžu potvrdit, že xenony pro Roomster ani Fabii nejsou - dokonoce dodnes... Paradox, jedničková fabie xenony mít mohla...
o 02.07.2012, 21:32 | france | Upraveno: 2012-07-02 21:33:58
Tak jasně soudruzi z NDR se zalekli vývoj centra ve Škodovce a utli to,přece Fabie nebude lepší než jejich uber Polo.Jinak jsem SATAS píši sem z Radkova přihlášení pač z nepochopitelných důvodů mam BAN ale už jsem si na tuto trapnou frašku zvykl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3459 sekund.