Prodám motověci:
Plachta na moto, špinavá, ale plně funkční, velikost L (229x99x124cm), včetně futrálu, PC 552,-Kč, nyní 300,-Kč
Olej na řetěz Motorex, PC 400,-Kč, zbyla cca polovina, přidám jako bonus k „objednávce“ nad 1500,-Kč, nebo 150,-Kč samotný
Lékárna, lehce prošlá, kompletní, včetně náhradních žárovek a pojistek, bonus k „objednávce“ nad 1500,-Kč (tj. možnost výběru, olej na řetěz nebo tohle)
Fajnovej tankvak na magnety, horní přihrádka s igelitem (na mapu, telefon, atd), zvětšitelná velikost na více jak dvojnásobek, přední kapsička, popruh přes rameno, PC 850,-Kč, nyní 500,-Kč
Boty TCX-X Tube, velikost 45 (US11), pěkné a super pohodlné, cca 10x použité, PC2.850,-Kč, nyní 1.800,-Kč
Textilní bunda GMS, velikost L, kompletní, včetně obyčejného „páteřáku“, včetně odnímatelné teplé vložky, chrániče na lotky, PC (po slevě) 1.500,-, nyní 1.000,-Kč
Textilní kalhoty, velikost L, značka Rainers, se systémem Cordura, dvě vložky (proti dešti a teplá), jsou to víceméně tyto kalhoty
[ Link ] , PC 3.000,-Kč, nyní 1.800,-Kč
Mám tu ještě super páteřák IXS, ale ten si chci nechat a moto rukavice s chrániči kloubů, ale ty zaboha nemůžu najít :o)
Vše to bylo na mne, tj. postava cca 185cm, 90kg, na mašině jsem nalítal cca 1800km a to z toho ještě něco bez hadrů, takže najeto opravdu minimálně…
Prodávám, protože mě to nějak nechytlo :-/
Kdyby to náhodou chtěl někdo jako celek, tak cena 5.000,-Kč ;o)
Kontakty pod nickem, k prohlídnutí/vyzkoušení v Praze
603 477 854
Lukáš
Tady názorná ukázka jak to vypadalo v celku :o))
EDIT: Vše je to kupované loni v květnu, takže na to ještě případně běží záruka.