Navštíveno 1831x

Koupil bych nejakej lepsi krovinak, nechce se nekdo neceho zbavit?
Nebo je lepsi vzit novej? Cinskejm srackam se asi mam obloukem vyhnout, co? Ceny jsou lakavy :o)
Mel bych to na takove to domaci seceni, ale mam hodne zarostlej pozemek :o(
Jednoznačně novej 4takt Honda 435. Perfektní starty, chod i použitelnost.
zavolej ufikovi, mam od nej sekacku, dela zahradni techniku
Diky za komentare, ten 4T ne popravde nenapad, ze by byl tak dobrej.
Stiga dela model SB 435, coz je to samy, levnejsi. Cezetko, ty s nim mas osobni zkusenost?
jedine novy jinak se vysypes do oprav

06.07.2012, 20:52 |
cezetko | Upraveno: 2012-07-06 20:59:51
tappaja: mám ho přímo osobně:) Sekám s ním pozemek, 1300m2. Na Liberecku není problém předvézt. Případně v Praze.
Seká s ním dokonce i manželka :)

08.07.2012, 10:32 |
e36 Mam nějakou čínu, myslim Bergland a musim říct, že kromě prasklé hadičky na přísun paliva do karbce, je to super mašinka, mám 2500m pozemku a po koupi ho bylo nutno vysekat od náletů a celkově dát do kupy a mám ho již dva roky a za 2300,- se mi musel už 10krát zaplatit!
tak pokud ten pozemek budeš pak udržovat tak ti to stačí pokosit jednou kvalitně a pak ti stačí klidně levnější stroj na udržování.
Já mám doma léta letoucí už 15 let mountfieldáckej oleomac 2T 740 a za ty léta práce jen svíčky a filtry a ukroutila se mi cívka na strunu jak se pořád šoupe po zemi.

08.07.2012, 10:45 |
Jujk0 Mame Stihl FS55, ma asi 12 rokov. Kosil 20á zahradu, 5á vinicu, nejake dorabky na 9á dvore, a poslednych par rokov este jednu tiez asi 20a zahradu (teda skor burinu). Za cely cas som na nom menil iba silon a nedavno plynove lanko. Inak absolutne ziadna udrzba.

08.07.2012, 16:41 |
Tendr Přidám se, nemáte někdo zkušenost s tímhle?
[ Link ]
To Tendr: mám, včera jsem byl u kámoše, objednal si křovinořez přesně z tohoto linku. Výměnné nástroje nekvalitní (tenký plech), to by ještě tak nevadilo, ale sekal cca 30 minut a vybracema praskla umělohmotná příruba mezi motorem a karburátorem, takže ani nedosekal :-)

08.07.2012, 19:17 |
Tendr to je paráda, takže obloukem vyhnout.. dík za reference!
Jako O_O 740tka OleoMac už k těm 15ti letům a jen se lije benzín :)
No asi nakonec vezmu VARI s tim 4T motorem Honda, kvuli hluku a nemusim michat palivo.
Novej za cca 9.
tak pak dej vedet info. VARI me taky dost zajima