Z důvodu rekonstrukce pracovny prodávám nábytek - jedná se o sestavu Billy z Ikea, barva je podle mě buk (taková ta nejhezčí), Ikea už ji teď podle všeho nenabízí, ale ze všech se mi líbila nejvíc. Koupeno v roce 2007 za cca 10 tisíc, skládá se to ZHRUBA těchto součástí:
2x knihovna, dole výplň (+ police), nahoře police bez výplně:
[ Link ] 1x užší varianta se skleněnou výplní přes celou plochu:
[ Link ] 1x malá skříňka (normální výplň, vlastně polovina toho dolního dílu v prvním odkazu)
(odkaz jsem narychlo nenašel, ale někde na webu Ikea asi bude)
3x úzký stojan na CD/DVD, podle mě tenhle Benno, taky buk:
[ Link ] Stav normální... kosmetické věci pochopitelně (třeba se odlepuje ta 1cm folie na pár poličkách), ale jinak vše drží při sobě dobře :-) Měl jsem na tom cédéčka, DVD, papíry, trička... měl jsem to v bytě, takže žádnej hnůj :-)
Na fotce je vidět všechno kromě té malé skříňky (ten flek uprostřed je vymazaný odraz mě v trenýrkách :-). Rozměry jsou na webu Ikea, případně zkontroluju a upřesním.
Bohužel pouze osobní odvoz z Plzně. Cena nevím, ale na rovinu říkám, že mi to překáží v bytě, takže se určitě se zájemcem domluvíme, o to bych se nebál :-)
(A ne že to bude jako minule s plazmou, kdy se během týdne ozval jediný člověk, já mu ji prodal a najednou si tři další vzpomněli, že ji taky chtěli :-)))