Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Ikea - skříně Billy (knihovna)

o Navštíveno 5854x o
o 09.07.2012, 18:04 | Mr.Scully
Z důvodu rekonstrukce pracovny prodávám nábytek - jedná se o sestavu Billy z Ikea, barva je podle mě buk (taková ta nejhezčí), Ikea už ji teď podle všeho nenabízí, ale ze všech se mi líbila nejvíc. Koupeno v roce 2007 za cca 10 tisíc, skládá se to ZHRUBA těchto součástí:

2x knihovna, dole výplň (+ police), nahoře police bez výplně:
[ Link ]

1x užší varianta se skleněnou výplní přes celou plochu:
[ Link ]

1x malá skříňka (normální výplň, vlastně polovina toho dolního dílu v prvním odkazu)
(odkaz jsem narychlo nenašel, ale někde na webu Ikea asi bude)

3x úzký stojan na CD/DVD, podle mě tenhle Benno, taky buk:
[ Link ]

Stav normální... kosmetické věci pochopitelně (třeba se odlepuje ta 1cm folie na pár poličkách), ale jinak vše drží při sobě dobře :-) Měl jsem na tom cédéčka, DVD, papíry, trička... měl jsem to v bytě, takže žádnej hnůj :-)

Na fotce je vidět všechno kromě té malé skříňky (ten flek uprostřed je vymazaný odraz mě v trenýrkách :-). Rozměry jsou na webu Ikea, případně zkontroluju a upřesním.

Bohužel pouze osobní odvoz z Plzně. Cena nevím, ale na rovinu říkám, že mi to překáží v bytě, takže se určitě se zájemcem domluvíme, o to bych se nebál :-)

(A ne že to bude jako minule s plazmou, kdy se během týdne ozval jediný člověk, já mu ji prodal a najednou si tři další vzpomněli, že ji taky chtěli :-)))

foto k příspěvku  od Mr.Scully

o 09.07.2012, 19:03 | tappaja
Kuaaaaaaa, proc to neni DUB??? Uaaaaaaaaaaaaa!!!!
o 09.07.2012, 20:41 | gizmi
Chlape mam dotaz. Jde technicky sundat u toho kusu na CD policka? Mysleno aby se zvetsil na vysku otvor :) Nahanime s manzelkou neco do decaku za par korun, ale precijen otvory na CD jsou nam knicemu (pokud by to slo, tak by se tam dala vrazit trebas knizka, plysak, atd :) Proto se ptame..
o 09.07.2012, 21:30 | Mr.Scully
gizmi - jestli myslíš ty tři prostřední skříňky na CD, tak tam je napevno tuším akorát ten prostřední díl (je to i vidět, je o něco širší) a zbytek jsou normálně poličky napíchané, jak se mi chtělo, jsou tam dírky a můžeš si to dát libovolně nebo vyhodit poličky úplně.
o 10.07.2012, 07:40 | Lumík
Ahoj,
nahod mi cenovku do mailu a do kdy je potřeba to od Tebe vystěhovat - zbavil bych Tě toho vim, kde udat.
Díky Luboš
o 10.07.2012, 08:01 | Only_One
to Gizmi - tak prostě u plyšíka fikneš hlavu a vejde se v pohodě ne? :-)
o 10.07.2012, 08:05 | Only_One | Upraveno: 2012-07-10 08:06:04
a z jedné knížky uděláš dvoudílný román :-))
o 10.07.2012, 10:51 | R32
bych to vzal do garáže. jaká je cena ?
o 10.07.2012, 11:11 | Mr.Scully
R32 - přijel bys z Opavy? :-)

Za všechno celkem dohromady bych rád dostal trojku... nevím, jestli to je nebo není odpovídající. Zatím vyjednávám s Lumíkem, uvidíme.
o 10.07.2012, 15:35 | gizmi
Chlape pokud by Lumik nevzal, tak cinkni (777832418) a domluvime se. Jsem ze Slovan z Plzne.
o 10.07.2012, 16:23 | Mr.Scully
gizmi - a ty bys chtěl ty cd boxy nebo vše? Lumik se staví dneska, ale čeká nás ještě vyjednávání o ceně, takže vše je možné :)
o 10.07.2012, 18:37 | Mr.Scully
Takže rezervé gizmi/Lumik v tomto pořadí ;-)
o 10.07.2012, 19:37 | Mr.Scully
Prodáno za trojku gizmimu ;-)
o 10.07.2012, 20:11 | gizmi
Koupeno :) Jen teda otec nemel radost, ze musi maknout s podlahou :D
o 10.07.2012, 20:14 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
chudak Omík :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3756 sekund.