Navštíveno 1035x

10.07.2012, 21:02 |
xSam Jsem začátečník a nechce se mi kupovat nové brusle, protože nevím jestli mě to bude bavit.
Rozumím tomu absolutní tužku, takže i případná rada se bude hodit.
Velikost nohy mám 43 a vážím 110kg.
Už jsem to párkrát zkoušel a vždy mě šíleně bolela noha, nevím jestli to bylo bruslema nebo nohama:-)
Prosím nabídněte, pokud někdo něco máte.
Díky
Na tohle ti poradím jediné, kup si nové brusle, které si v prodejně pořádně vyzkoušej. Většina bruslí má dnes už vložku, která se ti vytvaruje dle nohy. Takže jeté jsou tak trochu naprd, hlavně i vzhledem k k tvé váze. Skoč do nějaké větší prodejny a nech si poradit. Nestojí zase tolik a než si kur..t nohu ve vyšlápnutých a ušetřit pár stovek, je lepší vědět co mám. Ze značek třeba K2, Bauer, Rollerblade, Roces, Fila. U těhle značek neuděláš chybu ani u jedné.

11.07.2012, 09:41 |
Zbyna Mel bych Rollerblady za 1400Kc, fungl nove. Pokud by jsi mel zajem dej mi vedet

11.07.2012, 10:39 |
xSam Zbyno, dej prosim nejake blizsi info...
Mam K2 jak mužske tak ženske jsou trochu poškrabane bo mlada neumi tak je prodavam radši jsem koupil kola :-) na tom se snad neroseka :-)
Mam K2 s botou SoftBoot a nohy z toho nebolí, napoprvé trošku holeň, ale teď už dokonalost...
Takže pokud bys měl možnost takové koupit, doporučuji :-)

11.07.2012, 21:19 |
xSam Dekuji vsem, dnes zakoupeno rollerblade astro xt a super. Noha sice trochu boli, ale jde to. Myslim, ze si uz zvyknu..