Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Prodám xenony H7

o Navštíveno 1243x o
o 13.07.2012, 08:39 | bobmasitr
Ahoj,
prodám sadu xenonů pro patici H7. Je to vymontované z vozidla. Obsahuje to 2x výbojku, veškeré ty káble a 2 balasty.
Cena 500Kč

Prodávám, jelikož jsem namontoval nová LED světla :)

o 13.07.2012, 13:45 | Thullo
2 bobmasitr:
Promiň z aOT, ale nechtěl by jsi sem dát fotku těch LED světel? Docela by mě to zajímalo :o) před pár lety tady totiž proběhly LED žárovky, ale to byla tragédie :o) Díky moc - THULLO
o 13.07.2012, 15:10 | bobmasitr
Ahoj Thullo fotku nemám ale hodně sem poptával na forech. Je to na mondeo Mk2 2000. Dělá to několik výrobců nějakej Jom tuším což stojí za prd. To mám od nich jen zadní světla. Ale přední se prej mlží a nesvítí. Tohle je od jiný značky a i to jinak vypadá.Hlavě to tam všechno pasuje, chystám se to dodělat ted o víkendu. Dal jsem klasický stříbrný s led denním světlem a led parkovačkama stálo to 4999. Pak dělaj že to má navíc led blinkr a připlatíš 2tis.
o 13.07.2012, 21:53 | Thullo
2 bobmasitr:
Aha, já myslel, že máš jako potkávací LED světla... to jsem to pochopil tak proto, že prodáváš potkávací HIDky na H7, ne?
o 13.07.2012, 22:03 | bobmasitr
Jo jo tohle sou klasický tlumený na denní ježdění. Ted tam jsou jako čočkový ale klasika žárovka. Jelikož v tom jsou ty rádoby audi led světla, tak budu svítit tím. Uvidím jak dlouho to vydrží :D
o 27.07.2012, 14:45 | bobmasitr
up 400Kč
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3733 sekund.