Navštíveno 4073x

19.07.2012, 13:47 |
Knightey- | Upraveno: 2012-07-19 13:50:02
Jak se dalo cekat, tak to otci dlouho nevydrzelo :)
Jedna se o spickovou eletornickou cigaretu grip PROVARI V2 - made in USA s dozivotni zarukou, s mnoha funkcemi.
Puvodni cena byla 5 tisíc, nyni 4.000,- Kc.
Pouzivana 2 mesice. Vcetne 2 ks baterii, nabijecky a CZ manualu.
tel: 606/888 783

19.07.2012, 13:51 |
Knightey- | Upraveno: 2012-07-19 13:52:39
V CR se neda sehnat, hlavne kvuli jeji cene.
[ Link ] 
sorry za ty fotky ale pro predstavu to staci snad

to uz je e-doutnik ne? :-D
hele, co znamena mnoho funkci?
Kámo by možno mal záujem, ale najviac ho zaujíma kde na to zohna veci, ak to u nás nepredávajú?

19.07.2012, 14:19 |
Antonio | Upraveno: 2012-07-19 14:23:06
co to znamena " mnoho funkci" krom toho ze ma barerku s nastavitelnou voltazi a mereni odporu cartaku? Clear vypada jako klasicka E1, popr v odkazu CE4...
ja tohle stale nejak nechapu...
nevim,kam bych s takovouhle obloudou chodil a stale nosil u sebe a "zapaloval" si treba tohle v hospode u pivka...o]]]
2 Pavel528: podobné obludy nosia ohľaduplnejší fajčiari do okruhu kamarátov nefajčiarov, aby im neničili zdravie hoci len občasným zapálením si, plus tým neruinujú zážitok zo stretnutia/večera pre ostatných lebo to nesmrdí ;-)))
vypadá to jako vnitřek vybrátoru ještě nepotaženej gumou :-D rychlost 3 program 9 :-D
Ale inak je to samozrejme asi k hovnu, kamoš čo to používa keď sme spolu alebo u nich, tak to použilva prakticky len vtedy. Akonáhle nie sme spolu, páli jednu krabku za druhou :-D
kral007 a Antonio: fakt nevim :) nejsem kurak a takze me tohle nejak nezajima. Jen jsem hodil inzerat tak jak mi bylo napsano :)
Ono asi dost informaci bude vsude na netu si myslim :)
muSlim: to bych kecal kde to pak vsechno poshanel, ale tusim ty naplne objednaval nekde ve velkym. A jestli tam pasujou "obycejny" co se davaji do tech levnych e-cigaret - tak to fakt netusim.
Nejlepsi bude kdyz si tam zavolate na to cislo a dohodnete primo snim.
Ja a cigarety, to nejde dohromady :) Takze stejne maximalne pretlumocim to, co prectu nekde na recenzich a forech, coz si zde na tomhle AHC umi dohledat temer kazdej :)
Za kolik nakonec šla? Tipuju tak 2,5?
Pod výrazem "luxusní" jsem si tedy přestavil něco jiného :D Tohle vypadá jak ta malá přenosná letlampa co mají podlaháři atd :D
sla za 3750,- + dobirka :)
A luxusni jde o to co to spis umi :)
Mne se to taky nelibi jen tak btw :)