Navštíveno 4181x

Prodám voucher na celopolep foliema v Praze u firmy
[ Link ] Cena 10.000,-
Platnost do konce roku. Důvod prodeje změna auta... Fólií již netřeba
Ahoj, je to nějak omezený velikostí auta? Jestli ne, tak bych měl zájem.
Není to dotaz přímo na mě, zjistíme... O jaký auto jde?
Bylo by to na Passat combi, děkuji.
Pekna cena :)
Me ta cerna matnra folie na celou A8 vysla 35 000,- Kc

26.07.2012, 17:41 |
Augi Knightey: Wow... :-(
35? o.O WTF a jeste za matnej kentus
Vyznelo to jako ze jsem to platil ja.
Takhle to mysleny nebylo :)
Ja uz to koupil s tou folii, kterou tam daval majitel predemnou.
Jinak zase na druhou stranu je to fakt precizni prace a kvalitni folie. Kdo to videl a dela ty folie tak to kazdej chvali.
Profferos_W: je to vec vkusu, nehodi se to na kazde auto ale tady to docela ujde.

27.07.2012, 08:18 |
macek Me ta cerna matna vysla a pak ze si to neplatil??:-))) mas v tom nakej chaoz:-)))
Jinak tech 10tis je normal cena co se dela v obyc folii ale hold nektery hovada nevedi co za to rict
U mne je hovado clovek, co to ta 10 dělá. Za 10 to musi byt opravdu zflikovanej skvost.
Rajdlosi moc dekuju za podporeni inzeratu :-)))

27.07.2012, 08:40 |
macek Rajdlos aha tak voni vsichni co to maj za normal cenu tak to maj zbastleny:-)) ja treba na Passatu pred trema rokama platil 10 je fakt ze to nebylo cely ale zadna chyba
a ted na Bavu sem nechaval delat haubnu a za praci 500 a to mi taky rekli 3tis jenom za praci a je to clovek kterej kdyz zacinal lepit folii tak byl docela pokornej:-) ale ted nevi co si rict
Hold kdyz je nekdo trubka :-)))
macek: tak kazdy ma jiny naroky na kvalitu. Pokud je nekdo vylozene hloupej a pracuje za takovyhle penize, je to jeho boj.

27.07.2012, 13:50 |
Q Místo toho, abyste byli v pohodě, že to někdo umí udělat za rozum, tak do toho šijete. :-(
Situace se ma tak, ze onehda autofolie praha nasrala xxx kuponu na slevomat za tyhle penize, ted nevedi, jak z toho ven, ale jedou dal, nevim jak to bude vypadat nalepeny, ale treba to bude OK.
Ta cena pokryje akorat tak material, a to kdo vi jestli...

27.07.2012, 14:34 |
macek | Upraveno: 2012-07-27 14:38:07
Rajdlos tahle debata nema cenu
Ja videl Bavo co si frajer nechal dat do cerny matny a to bylo teda neco pac takhle zkurveny auto se neda prehlednout:-)) a platil 35tis takze asi tak
Neni to o tom ze drahaj je kvalitni a ten co dela za malo tak to neumi ale bude to v tech lidech jak se k tomu stavej a jak jim zalezi na tom aby meli praci :-))
a takovy hovado co si rekne 30tis a jeste to zkurvy tak ten by zaslouzil par facek
Prakticky zkušenosti má Cendler... Koupil ten samej voucher. Dojel - na kombíka se připlácel litr, ale to se vědělo... Dohodl se s nima a nakonec přihazoval myslím trojku celkově za už opravdu dobrý fólie s plnou zárukou, opravama po měsíci atp. I za ty peníze si myslím že ok... A vypadají co jsem slyšel hodně dobře ty fólie na jeho Alfíně

27.07.2012, 16:20 |
macek Jasne da se do max 15 na kombi super folie i se zarukou ale 30 a takovy podobny hovna?? to je na prezdrzku
a lepi se i foli za za 80.000,- a i vic
pokud chce nekdo krokola, chrom a podobne tak zje to treba jen 50tis material
jako reklamni a pracovni polep dobry, ale ja radsi lak :-)
No tak ona fólie taky něco stojí.Třeba když beru černou metlu tak 700m2 a třeba flip-flop 1000m2.A když si spočítáte celý auto a nějakou tu práci,tak se do 10ti nevejdete ani náhodou.Takže cena dobrá,snad jen to,že se jim to vůbec nemůže vyplatit.Samozřejmě,že pastelový barvy jsou levnější,tak to potom možná jo...

27.07.2012, 17:09 |
macek Ale tady se bavime o normal folii panove:-)) jasne ze jsou drazsi ale to bych dal radeji novej lak nez 80 tis za folii
treba lepi ze 3letych folii :-)
levny jsou zluty taxi polepy, spotrebni matros, takze casto je to prelepovany, spoje pres sebe
normalni bezna cena je kolem 20.000 az 25.000 za sedan ala 5er e60 / SeperB II apodobne
kolem tech 20ti se necha udelat treba 3er e90 / Octavia II
a modrej chrom, zlatech chrom, stribrnej chrom, krokodyl, ty barevny carbony a dalsi efektni folie jsou 80-100tis za polepeni auta
za tech 13-15tis je to zluta obyc folie kde se pocita i odvedena prace na cenu
alespon to je tak zhruba ve vsech prazskejch foliofirmach
cenu zvedaj detaili a preciznost lepeni
napr.kdyz chce nekdo polepit auto vevnitr na prahach a sloupkach any pri otevreni dveri nebyl tak zntelny rozdil
kral:myslím,že všechny taxíci jsou sprasený a lepený přes sebe a z odřezků:)Jinak pravda,ale těch 25 už mi příjde hodně-za ty prachy to umím nalakovat v boxu.A jinak teď nedávno jsem lepil BMW E36 bez papíru do stříbrný metly za 15 tis.A okna za 2 tis.to měl jako bonus k celopolepu :))
nahodou tága super:-)) a jeste hezci kdyzto sundas a mas prorezanej lak .-))jinak cena mrdky folie na tago byla s praci bez DD asi7:-)
jakrikam kazdy ma svoje zdroje a ty si haji :-))a i taji

28.07.2012, 08:23 |
pepe689 | Upraveno: 2012-07-28 08:25:19
2x
Mila: odpovězeno, jsi první v pořadí, pokud se nedohodneme, jsou za tebou v zástupu 2 ;-)

23.09.2012, 22:21 |
Augi Bude znít blbě, když řeknu, že 10k je moc?
Nevím... Zájemců bylo dost... Čekal jsem na ně, chtěl jsem být fér, teď lituju... Nakonec to s milion výmluvama nevyšlo...
Jinak - Díky augi za podporu :-)))
Ale pravda je, že cenovka byla posunuta na 9k :-) jen tady se to neaktualizovalo ;-)

24.09.2012, 10:05 |
Augi Však jsem psychotronik a tušil jsem, že jsi snížil cenu ;-)
ja nabidku dal a penize mam pripraveny :D
Aktuální - neaktuální? :o)
Děkuji escudovi za obchod :-)