Navštíveno 2498x

Koupím Jawu 550, jednosedlo pařez. Neleží vám něco ve stodole? jakýkoliv stav. dík

to si děláš prdel...před týdnem sem to všechno vyhodil do šrotu.....měl sem tu díly na složení třech pařezů. mám tu už jen pionýr 21 s plechováním
doma se neco takoveho vali. kazdopadne mam pocit, ze je to dvousedadlo, ale udajne to bylo nejak dodatecne predelavane.
plus bych mel spoustu ruznych dilu, druhy motor...

01.08.2012, 12:50 |
Bucci pindak: fichtl s šusplechama byla 20 ne???
jinak obecně, sem se obával, že tohle spíš už nebude, něco jako velorex... jeden den jich je tuny u šroťáků a po stodolách a druhej den je to masakr za nehorázný prachy...
Bucci....jj měla to být 20 ,ale řidítka jsou z 21.... takže takové dodělávka ze zbytků
pindak: tak to jsi pekne zadrel, pokud jsi mel 3,tak jsi vyhodil dobrych 15tis do sberny a nechal sis neco co ma cenu tak jedne pětiny pařeza..
ghofig: zkus se kouknout co to más, jestli to je predelavane na dvousedlo,tak to muze byt 555 prekopana na 2sedadla. jestli nema vzadu klasicke tlumice tak se podivej jestli je pod sedadlem oprena o vidlici jedna nebo 2pruziny. popr koukni na nahradni dily, mozna bych neco nakoupil. pochybuju ze sezenu kompletniho pareza, tak bych mel neco do foroty
Antonio:
zkusim ti vyfotit, co mam. jak moc to specha? nevim, kdy se dostanu domu...
az ti to vyjde, tak ti to vyjde
taky sháním Pařeza, ale všechno překupníci nebo lidi, co nevědí co už by si za to řekli...:-(
Antonio... už sem bohužel přišel o víc
Tak toho sháním taky, už několik let. Jinak přesně jak píše tommas, nevědí co by za to chtěli, zloději.
já to tak sháním nesháním. Kdyby byla možnost, tak bych si ho rád pořídil, ale nesmysl za to dávat nebudu

01.08.2012, 15:22 |
hawai | Upraveno: 2012-08-01 15:23:32
vím o jednom, v super originálním stavu, původní petrolejová zelená barva, s TP, už spoustu let nevyjel z garáže. a ten člověk se ho rád zbaví protože mu spíš překáží. ale kontakt nedám, mám na něj zálusk já :-) momentálně jsem mimo čr, ale jakmile se za dva měsíce vrátím, tak pro něj jdu :-)
Jinak doma mi teď čeká na renovaci Jawa 100 Robot :-)
Tak ja to ted overoval u tatky a je to typ 555 a mame dva kousky. Jeden je vicemene komplet, druhej je v rozebranem stavu a nebyla k tomu elektroinstalace a jeste k tem dvoum je navic motor s prevodovkou.
Foto v pondeli. Driv se domu nedostanu
Hawai: nebud vysrany, uz mas robota. Posli kontakt do mailu:-)
Ghofig: vzal bych mozna i 555, posli kontakt, nejak se mozna domluvime

16.10.2012, 15:29 |
hawai Tak co, sehnal si něco?