Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: staré horské kolo za pár stovek - Plzeň

o Navštíveno 1198x o
o 02.08.2012, 13:44 | Mr.Scully
Kdyby někdo z Plzeňska chtěl kolo na ježdění do hospody nebo na chatě... :-) Je asi 15 let staré a posledních 5 let jsem na něm neseděl, ani se nedělal žádný servis (nejsou ani dofouknuté pneu), prostě kolo se prodává "tak jak stojí" (u nás ve sklepě :-) Ani nevím, jestli je horské nebo trekové, v téhle ceně je to fuk. Velikostně asi na muže kolem těch 185cm, ale samozřejmě plus mínus, pro účely popojíždění je to asi vcelku jedno :-)

Cena - jen pár stokorun a nutnost osobního vyzvednutí

foto k příspěvku  od Mr.Scully

o 04.08.2012, 08:22 | Borik2
já bych měl zájem, ale do Plzně nepojedu....scháním něco na houby a do garáže a tohle tak odpovídá...takže pokud by si byl ochotný poslat poštou, mám zájem...díky
o 04.08.2012, 09:27 | m
ahoj, blokni mi ho prosím, vyzvedl bych osobně v Plzni. píšu ti icq
o 04.08.2012, 12:53 | Mr.Scully
Tak asi rezervováno pro "m" zhruba do poloviny příštího týdne.
o 04.08.2012, 15:22 | m
jojo, jsme domluveni, dam vedet telefonem, dik :)
o 05.08.2012, 16:48 | Mr.Scully
PRODÁNO. Myslím, že velmi levně a to jsem ještě přibalil helmu a flašku ;-)
o 05.08.2012, 19:49 | cupra.165
Docela slusne kolo a vyborna cena . To by mi zajimalo,v cem je rozdil mezi timto a treba Meridou,co si tusim kupoval?
o 05.08.2012, 21:12 | Mr.Scully
Nevěřím patnáct let starému kolu, musel bych u něj vyměnit všechno, abych se na něm vůbec odvážil ven :-) A servisem a komponenty bych se dostal třeba na trojku a to už si radši koupím za šestku o 12 let novější kolo, minimálně bude lehčí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4213 sekund.