Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Renault Megane kombi

o Navštíveno 978x o
o 14.08.2012, 10:41 | Petura
prodám Megana kombi, rv. 2001, motor 1.4 16V 70kW, el. okna, el. zrcátka + výhřev, 4x airbag, mlhovky, dálkové zamykání, abs, klimatizace, tažné zařízení (montáž ve 212tkm a asi 4x zapřažený vozík), jsem druhý majitel, letos v březnu nová STK, současný stav tachometru je 236xxx do 202tkm vedená serviska pak jsem už nevyplňoval, měnilo se co bylo potřeba, loni nová baterie, nový chladič, katalyzátor, čep řízení, nic víc jsem kromě výměny oleje a filtrů nedělal, auto jede, brzdí, svítí, troubí, kromě střetu se srnkou na levý přední blatník jako zánovní vůz to jinou ránu nepotkalo, první majitel byl tchán (měl to na firmu) u mě je třetím rokem a tak trochu mi narušuje hondí rodinku, kterou plánuju rozšířit o další vůz, takže se meganem chci rozloučit, není to žádný výstavní krasavec, ale na frantíka podstivej dělník, kterej nás nikdy nikde nenechal (kromě toho že nám 2x došel benzin), kapota a přední nárazník má ďupky od kamínků, levý blatník byl kdysi opravován sprejem, na pravém zadním blatníku sekanec od pitomce z parkoviště, zadní nárazník má odřeniny na rozích - jedna je moje, druhá manželky - dopředu se to jezdí, ale to couvání :)
auto je na plechách letních Pirelli cca 5mm, druhá zimní sada Fulda taky +-6mm
na fotkách chybí zadní stěrač, který nám o víkednu někdo utrhnul (momentálně čekám na nový/jiný)
auto je bez EKO poplatku, plní EURO3

foto k příspěvku  od Petura

o 14.08.2012, 17:21 | Borik2
cena?
o 14.08.2012, 18:02 | Petura
představa o ceně je 38ooo,- ale dohodě se nebráním ...
chci další auto, ale 4 auta na 2lidi je víc než dost, takže ... :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3472 sekund.