Navštíveno 2298x

Ty jo Dome, neblázni prodávat takovou celebritu ;o) Je fakt krásný a doporučuju - auta od tohoto člena dostávají vždy jen tu nejlepší péči!

16.08.2012, 14:08 |
R32 Thullo : sorry za OTečko, ale hlavne ta fotka v odkazu jak ji venčí v prachu bude pro případnýho kupujícího přesvědčivá když se bude zamejšlet nad stavem a péčí :) Jinak Domino se stará, ale takový fotky patřej spíš sem
[ Link ]
V tom prachu byla jenom jednou a to byla predtim osetrena teflonem takze se pak jenom splachla vapkou a zase krasavice.Jinak diky za pochvalu auto je to super,jsem s nim spokojenej jenze musim dostavit dilnu co odkladam uz tretim rokem a pujcku si brat nechci tak holt by mi to ted pomohlo.Ale za kazdou cenu neprodavam,klidne si to auto jeste nejakou dobu necham,tak bezproblemove auto co takhle jede uz sem dlouho nemel:)

17.08.2012, 18:07 |
JP To jako že když člověk jednou projede prachem, tak už má dojetou mrdku vhodnou tak na vrakáč? Nebo jak to mam chápat?:DD To bylo trochu slabší R32...

18.08.2012, 16:22 |
marty Za kolik to umi 1/4 mile nebo 0-160?
Nevim,nikdy sem s tim sprinty nejel ale neco kolem 13s mozna pod,jeste sem nepotkal m3 ktera by jela lepe a to vcetne 3.2 i e46.Asi to delaji ty lamino kapoty ze je lehka nebo nevim.Jinak mam k tomu aji dvoulamelovou zavodni spojku Tilton s lehkym setrvakem puvodne z fordu co jezdi nascar a s tou to jede neskutecne ale taky to pekne cuka pri rozjezdu a je to celkove spise na nejakou driftkaru nebo sprintkaru.
bdím či sním? Není to škoda posílat ji do světa?
Ja to auto nechci prodat,bohuzel musim letos dostavet dilnu a potrebuju nasim vratit penize co mi na tu stavbu pujcujou,pokud by se neco zmenilo s radosti ten prodej hned stornuju :)