Navštíveno 3606x

16.08.2012, 17:29 |
Mr.Scully | Upraveno: 2012-08-16 17:33:45
Budu to sem vkládat postupně. U většiny mám vcelku přesnou představu o ceně (která je uvedená a odpovídá tomu, co jsem našel po různých ostatních bazarech), v případě zájmu víc lidí lze cenu navýšit, v případě nezájmu ji lze snížit :-)))
Nejradši bych osobní předání Plzeň nebo občas Praha, ale měl bych být schopný všechno z toho i poslat poštou. Kontakt - pište přímo sem nebo na mail v mém profilu.
Zrcadlovka - tělo Canon EOS 40D (bez objektivu) - vcelku legenda mezi zrcadlovkami střední třídy (méně šumu než nástupce 50D). Cena 9000 Kč (včetně nabíječky, krabice, neorigo baterky), možno za další pouhou pětistovku Phottix battery grip s další neorigo baterkou (viz fotka).

Kenko 1.4x extender (telekonvertor) pro Canon. Je to nejvyšší řada (Teleplus PRO 300 DG), opticky jako Canon. Nemám pro něj využití, mám pokrytá už všechny ohniska :-) Cena 2000 Kč.

Kompakt Canon A710 IS - kupoval jsem to před pár lety jako nový model střední třídy kompaktů Canon a používal jsem doteď, než jsem začal potřeboval fullHD video. Odhaduju, že kvalita fotek (šum apod.) je srovnatelná s dnešními foťáky kolem 4000-5000 Kč, nevýhodou je absence HD videa (natáčí 640x480) a horší displej. Cena 1000 Kč.
[ Link ] 
AV receiver Onkyo TX-SR600E - špičkový (tedy na moje poměry) receiver k domácímu kinu, měl jsem ho na DVD, DVD-audio, TV, vše. Původní cena 21000 Kč. Koupil jsem si jiný z jediného důvodu - tenhle ještě neměl HDMI. Cena 4500 Kč.
[ Link ] Možno prodat i s DVD-audio přehrávačem Panasonic S-75 (na fotce) za dalších 900 Kč (umí DVD-audio, DVD-RAM apod.).

DVD rekordér Panasonic DMR-EX 77 se 160 GB diskem - má i DVB-T tuner, HDMI, umí DVD-RAM apod. Cena 2900 Kč
[ Link ] 
Autíčka - kolekce Shell + nějaké další k tomu. Ideálně kdyby někdo vzal všechny. Cena dohodou.

Trička New York Police Department a New York Yankees, přibližné velikosti XL a L. Asi před deseti lety jsem to dostal od jednoho Newyorčana, co prý pracuje u policie... něco mi dlužil, tak mi poslal tyhle trička. Měl jsem je na sobě tak jednou, jinak jsou ve skříni. Představuju si tak 400 Kč za obě dohromady.

Docela pěkná košile z Primarku / Oxford Street / Londýn, kde mají ceny asi tak pětinové než v ČR :-))) Tahle stála 7 liber. Bohužel jsem spletl čísla a koupil špatnou velikost. Tahle má límec 37 cm a hrudník 104 cm. Já (188cm/95kg) potřebuju límec kolem 44cm. Cena 150 Kč.

repra k tomu receiveru bys nenasel?
Bohužel ne, repra si nechávám :-)

19.08.2012, 08:58 |
X-sat (M)
Můžeš mi změřit ty trika? Mám zájem hlavně o to vlevo ;-) díky
ten kompakt Canon je na tužkový?

19.08.2012, 13:16 |
JA Sate ,ty kurva v neděli nespíš? :-) mám zájem o obě trika...tak až jak Milan
Zesik je super, mam ten samej :-)
Trička: NYPD má na šířku 60cm, je sice značeno XL, ale je v porovnání s českými tričky větší, možná skoro XXL (na délku i na šířku). Nebo XL pro statnějšího chlapa.
Yankees má na šířku 56cm (beru prostě složený triko), sice značeno L, ale je to spíš XL v našich velikostech.
Preferuju, pokud někdo vezme obě, abych nemusel posílat zvlášť ;-)
Kompakt je na tužkovky.
Receiver je kvalitativně super, chybí mi jen ten HDMI :-) Ale sloužil mi do loňska vzorně. S nákupem playstation, nové plazmovky, satelitu apod. jsem "upgradnul" na totožnou značku, jen novější model :-)

19.08.2012, 14:55 |
JA počkáme na Sata a když tak vezmu obě.

21.08.2012, 08:06 |
X-sat (M)
Ahoj, omlouvám se za opožděnou reakci, spal jsem :-D Trička neberu, takže je na řadě Jirka ;-) díky za info

21.08.2012, 09:03 |
JA Draku posli mi účet a pak se domluvíme co dál
779 222 261
Posílám ti maila, na telefon jsem moc línej :-)
Nic dalšího? Někdy zítra odpoledne asi jedu do Hořovic, tak bych možná dojel až k Praze na Zličín, kdyby někdo něco chtěl předat.

21.08.2012, 13:41 |
Kamil Možná to TCčko, ale potřeboval bych ho vyzkoušet se svou 70-200kou. Měl jsem kdysi půjčený TC 2x od Kenka a tam AF nefungoval resp. lítalo to sem a tam, ale nezaostřil. Mojí 70-200ku má bohužel půjčenou kámoš, tak pokud se neprodá než se vrátí, tak bych se pak případně ozval.
Jasan, není pak problém vyzkoušet. Já TC využil asi pětkrát v životě v době, kdy moje ohniska končily na 200mm. Teď s tříkilem a čtyřkilem ten význam upadá. Možná si časem pořídím TC 2x III od Canonu, teda až nebude cena pěticiferná :-)
Tak trička posílám na adresa JA a vypadá to, že byla rvačka i o Kenko telekonvertor, který si u mě zamluvilo hned několik lidí, takže ten půjde asi zítra z domu nakonec za 2300.
Zbytek stále na prodej. Dohoda samozřejmě možná.

27.08.2012, 21:40 |
JA Trika supr, byznys taky :-)
Díkes :-)
Canon A710 rezervován, takže skoro jistě prodán. Pořád zbývá Canon 40D - zrcadlovky tu holt asi nikdo nechce :-)
Oba foťáky prodány.
Pořád zůstává receiver, DVD rekordér, DVD přehrávač a autíčka ;-) Dohoda samozřejmě možná.