Navštíveno 1780x

Ahoj
Strejda prodává dům v Uhlířských Janovících. Dostal nabídku od firmy, takže prodává dům. Fotky zašlu na email.
Uhlířské Janovice :
Neni to uplně vidlákov a na klidnou chalupu pro odpočinek od práce a smogu z prahy postačí.
Kousek od nás pořádají trhy, dobré vyhlídky pro houbaře,více zjistíte na Googlu.
Malý příjemný domeček s malou zahrádkou. 50km od prahy. 7hospod, jedna pizérie, díza, atd..
Cena je 1 450 000kč cena je možná k jednání. Osobní prohlídka je možná po dohodě.

06.09.2012, 15:27 |
dalio mohl bych poprosit o bližší info ? díkec
proc byl prispevek nahlasen jako zavadny?
PAVEL528: to bude tim,že sem to vystavil "JÁ" :(

06.09.2012, 16:01 |
tesil No me jen zajima, jestli to sem ten aktivni ocas napise jaky mel duvod neco hlasit.
Nejdriv bonzujes a pak chces fotky? To bych rad vedel smysl tveho pocinani...
nevím sice co se řeší za bonzování, tak má flash dostat banána a ne nahlásit normální příspěvek jako závadný....

06.09.2012, 19:39 |
tesil filip: jako banan za co, ze sem dal inzerat a nekdo mu ho hned nahlasil jako zavadnej?
tesil- za to určitě ne, ale nevím co mají mezi sebou za bonzování, právě píšu že nějaký osobní spory by se neměli přenášet sem do fora...

06.09.2012, 22:08 |
MAX Michal to myslel asi na Madmaika, ne? To on zřejmě nahlásil příspěvek jako závadný a pak chce fotky..
ty jo tohle je fakt mazec. Tak první kdo chce dvojitej pořádnej box s basákama odkazuju na madmaika a on mi udělá tohle, to ses uklik ne ? Ty ntb maj citlivý dotykový plošky :D
Fotky všem kdo je chtěli pošlu na meila. Osobně by to bylo lepší přijet.
pošli taky jsem ze zásmuk, máš mail
všem odpovězeno,fotky máte v příloze ;)