Navštíveno 2859x

vice info zde:
[ Link ] popr. mejl reznicek.petr@seznam.cz nebo tel.: 608709448

OT: v peknem stavu, to se jen tak uz nevidi :)
foto odpovida realnemu stavu ... vyfoceno nedavno, kazdopadne kdo nebude verit a vyzada si jakoukoliv cast vozu a jeji fotky tak s tim nemam problem ... bez kol BBS a sedacek Recaro vyrazna sleva!!
ty vogo to je darda si se upsal v cene ne -)) kazdopadne princezna mel sem to kdysi a jako super kara
mas pravdu, upsal .. chci za ni jen 6.900,-
jak pisi, cena umerna stavu, samozrejme mozna vetsi dohoda, realna cena je jinde ale pro klid duse vychcanku co chteji vsechno ukecat jim hned pres mejl slevim :D
ty jo tak za luksusni stav je to zase malo prodavaji se od 15ti nahoru v origo stavu a top

12.09.2012, 19:24 |
macek no ta cena je teda opravdu mimo

12.09.2012, 19:27 |
tragicomix | Upraveno: 2012-09-12 19:28:43
posli mi jednu jedinou podobneho stavu a prepisu cenu! takovy kecy mam nejradsi
samozrejme je cena mimo :D jak jinak
kua kdybych to mel kde skladovat tak si to vezmu -((

12.09.2012, 20:27 |
macek covece stav nestav je to starej kram tak co

12.09.2012, 21:04 |
R32 Dej sem fotku s tema RECARO a BBS
nemam bohuzel, sedacky jsem tam zatim do auta nedaval a kola renovuju tzn. cekam na limce, gumy a podlozky :)
Já si myslim, že cena v pohodě. Takový se moc neviděj a už ne v takovym stavu, tohle určitě někdo ocení. Škoda že neni s automatem, už by mě to svědělo :-)
spriznena duse, bejt to v automatu taky bych ji vahal prodat, nicmene by se nevyresilo to ze mlada proste neotoci volantem :D

diky zdejsimu clenu prolustrovano

jaká je cena bez alu a těch sedaček?
Do mailu info@ahcl.cz
dík

16.09.2012, 15:29 |
R32 Nebude za ty love lepsi radeji tohle ?
[ Link ]
srovnavas jabka s hruskama .. jako kdybych srovnaval M3 E30 a R32 :D nechci tu rozpoutat flame, kazdej jak je mu libo .. kazdopadne nevim pro mi to pises do inz.

16.09.2012, 21:26 |
R32 E30 M3 a R32 jsou jine znacky a diametralne odlisne vozy u nichz je v dnesni dobe u stejneho stavu vozu rozdil v cene 100% :)
Ja si pro fandu 4 krouzku dovolil srovnat dva vozy stejne znacky a obdobne ceny :)
Kazdopadne se omlouvam pokud jsem se te nejak dotkl, promin.
Mas krasne auto jenz by si zaslouzilo peci sberatele :)
ja zase doufal ze se toho nechytnes a spis pochopis co jsem tim chtel naznacit .. mel jsem napsat mk2 1.8 a mk3 2.8vr6 to by sedelo asi vic :)
kazdopadne pokud nekdo bude prodavat E30 v top stavu tech procent tam bude asi mnohem vic :D
i tak jsi srovnal dva vozy jak ty rikas "diametralne odlisne"
zatim zajemci jsou tak uvidime kolik ze slibovanejch prohlidek v tejdnu probehne :D
pokud nekdo premejsli snad mu udela dobre sleva na 49.000,- :)