Navštíveno 1807x

Nevali se to nekomu nahodou nekde? Diky
neco podobnyho modryho od Ovislinku se mi doma vali, nicmene ten nevim presnej typ, vecer na to mrknu a kdyztak napisu ;)
Koukni na to pls, zajima me to, i kdyz by to bylo, pripadne neco jinyho, podival bych se jestli by to umelo to, co potrebuju. Dik

19.09.2012, 09:36 |
nome mam doma asus wl 500 pokud by byl zajem nevim co presne potrebujes
router s WAN (static ip, dynamic ip), 4 nebo 5ti portovym switchem, zakladni firewall s URL blocking, packet filter, domain filter, dhcp, dmz, wpa-psk. asi tak nejak tohle bych potreboval. nemuzes mi hodit odkaz primo na ten asus? nejak to nemuzu najit

19.09.2012, 10:05 |
nome | Upraveno: 2012-09-19 10:06:12
no to asi neni to co bych si zrovna predstavoval, ale tak mas nejakou cenovou predstavu?

19.09.2012, 11:04 |
nome nevim tacek ?
možná se mi ještě doma válí nějkej ovislink co bych pustil za pár korun ale musím mrknout co to je (ale možná asi printserver ...)
to je pro me moc, ale chapu, je to novejsi, ma to kopec anten ;-) me by prave stacil nejaky 5ti lety ovis, za 300,-. zkus se schvalne podivat prosim te... ja hledam kde muzu, ale wl1000 nikdo neprodava, pritom ja s tim nemam jedinej problem, dobrych pet let to chodi a seje naproste perfektne bez vypadku, ale potrebuju/libil by se mi druhej, misto takovyho nablblyho reseni co mam na jinem miste

19.09.2012, 11:50 |
nome jasan chapu, mrknu a zitra nebo navecer dam vedet

19.09.2012, 18:55 |
nome
to by mi asi stacilo, nevyhazuj to prosim te, dej mi tak do konce tydne a ozvu se. dik